Формула E: екипът на BMW i и MS Amlin Andretti е готов за Мексико Сити

Съдържание:

Формула E: екипът на BMW i и MS Amlin Andretti е готов за Мексико Сити
Формула E: екипът на BMW i и MS Amlin Andretti е готов за Мексико Сити
Anonim
Формула E - BMW и MS Amlin Andretti - ePrix Mexico City 2017
2016/2017 FIA Формула E шампионат.

Buenos Aires ePrix, Буенос Айрес, Аржентина.

петък, 17 февруари 2017 г.

Снимка: Zak Mauger / LAT / Formula E

ref: Цифрово изображение _X0W4368

Формула E: BMW i и екипът на MS Amlin Andretti са готови за Мексико Сити за етапа на Mexico City ePrix 2017, който ще се проведе на Autodromo Hermanos Rodríguez

Формула E: BMW i и екипът на MS Amlin Andretti са готови за Мексико Сити за етапа на Mexico City ePrix 2017, който ще се проведе на Autodromo Hermanos Rodríguez.

Въпреки че сезонът започна силно с двойни точки в Хонг Конг (HGK), късметът изостави отбора на Formula E Andretti малко във втория и третия кръг, където те не спечелиха точки в Маракеш (MAR) и Буенос Айрес (ARG). Целта за Мексико Сити е ясна: точки. Състезанието в Мексико се провежда на пистата Херманос Родригес, която е част от бейзболния стадион, а в другата част е съседна писта. Пистата се вие ​​през огромните трибуни, създавайки неповторима атмосфера. Пистата е подобна, макар и не същата, в оформлението, използвано за Гран При на Мексико. Това е най-високият склон в календара, с надморска височина над 2500 метра.

Екипът на MS Amlin Andretti, както и Félix da Costa и Frijns, ще трябва да бъдат умни със стратегията и да управляват състезанието, за да заемат челните позиции този път. Наситеното със събития състезание е гарантирано във Формула Е и ключът към тези силни резултати често е избягването на усложнения и осигуряването на линейна ePrix.

Очаквания

António Félix da Costa, MS Amlin Andretti:

„Нямам търпение да се върна в Мексико Сити, това е готино място и тичането на стадиона е наистина страхотно изживяване – няма нищо друго като него. Публиката ще е много и със сигурност ще се вдигне много шум, като на футболен стадион! Беше страхотна възможност след последното състезание. Буенос Айрес беше впечатляващ, така че беше хубаво да си тръгнем от този момент и да можем да реагираме като отбор за следващото състезание. Мисля, че реагираме добре. Цялата работа, която свършихме преди състезанието в Мексико, беше много полезна. Мисля, че пистата може да пасне доста добре на нашия пакет. Пистата е трудна, с много зони на спиране и зони на скорост. Надморската височина също го прави най-трудното трасе за сезона, въздухът е наистина разреден. Трябва да минимизираме грешките. Така ще можем да грабнем някои точки."

Изображение "

Популярна тема