MINI: Преди 15 години британската марка кацна на американска земя

Съдържание:

MINI: Преди 15 години британската марка кацна на американска земя
MINI: Преди 15 години британската марка кацна на американска земя
Anonim
MINI Cooper S Roadster 2002 US-спец

MINI: Преди 15 години британската марка кацна на американска земя. Малката марка на „добрата стара Европа“е в състояние да осигури не плюс ултра на САЩ

MINI: Преди 15 години британската марка кацна на американска земя. Малката марка на „добрата стара Европа” е в състояние да осигури non plus ultra на САЩ. Независимо дали е швейцарско ножче, френско бонбон или MINI. Историята на изключителния успех започва с пускането на пазара наMINI CooperиMINI Cooper Sпрез март 2002 г.До момента в Съединените щати са регистрирани над 725 000 автомобила с марка MINI. Повече от 20 процента от всички чисто нови автомобили, продадени по целия свят, осигуряват уникално и отличително удоволствие от шофирането по американските пътища.

MINI направи скок през Атлантическия океан само няколко месеца след лансирането му в Европа. Новата концепция за предлагане на висококачествена технология във формата на малки автомобили се оказа печеливша от самото начало. Дори в страната на големите пътни крайцери, британската марка е въплътила духа на забавлението от шофирането, отличителен чар и индивидуален стил, типични за Юниън Джак.

Постоянно разширяваща се гама

Продължаващото разширяване на моделната гама допринесе за продължаващия растеж на популярността на марката.MINI Convertibleсе превърна в бестселър, особено на слънчевия западен бряг. С представянето наCountryman, марката се утвърди в премиум компактния сегмент, а също и сред нови целеви групи.Новият модел предложи нови начини да изпитате специалното MINI усещане с пет врати, пет места и задвижване на четирите колела. В момента гамата е свързана сMINI с 3 врати,с 5 вратииCabrio, докато новиятCountrymanосигурява удоволствие от шофирането в компактния клас.

Популярна тема