Kaymer удари d’ BMW International Open започва в Мюнхен

Съдържание:

Kaymer удари d’ BMW International Open започва в Мюнхен
Kaymer удари d’ BMW International Open започва в Мюнхен
Anonim
Мартин Каймер - BMW International Open 2015 в Мюнхен

Kaymer стартира BMW International Open в Мюнхен. 32-годишният немски голфър се завръща на Грийн, за да вземе втората титла

Kaymer стартира BMW International Open в Мюнхен. 32-годишният немски голфър се завръща на Грийн, за да вземе втората титла. В история, обхващаща почти 30 години, BMW International Open е дал само един германски победител: Мартин Каймер. Голфърът триумфира през 2008 г., когато турнирът отпразнува своята 20-та годишнина в Golfclub München Eichenried.Тази година 32-годишният ще се завърне на сцената на този успех, за да се опита да претендира за втора титла.

„Вече мисля за BMW International Open в Мюнхен. За мен е особено хубаво да играя пред родни фенове в родната ми Германия. Освен това спечелването на BMW International Open 2008 винаги ще остане много специална титла за мен и затова винаги се радвам да се върна в този фантастичен турнир.”

Каймер каза.

Успешен сезон през 2008 г

Каймер победи датския Андерс Хансен в плейоф през 2008 г., след истинско влакче в увеселителен парк от последния етап. Въпреки това, той издържа нервите си в решаващия момент, за да изпревари Hansen на първата допълнителна дупка, изправен пред море от черни, червени и златни знамена. Каймер беше само на 23 години и 177 дни по това време и остава най-младият играч, който някога е печелил престижния турнир.

Този сезон не по-малко от седем немски професионалисти получиха достъп до Европейското турне - и немските голф фенове могат да ги видят всички в действие в Мюнхен. Посланикът на BMW Golfsport Макс Кийфър играе на върха на европейския голф от 2013 г. насам. Най-добрият му резултат до момента на BMW International Open е°място през 2015 г. Турнирът е истинско домашно състезание за BMW „Приятели на марката“Флориан Фрич и Бернд Ритхамер: Фрич е роден в Мюнхен, докато Ритхамер, чието 16°място направи германеца най-добър миналата година на BMW International Open, живее в столицата на Бавария.

Популярна тема