BMW Серия 2 Active Tourer LCI: първият фейслифт на BMW l&пристига8217; MPV

Съдържание:

BMW Серия 2 Active Tourer LCI: първият фейслифт на BMW l&пристига8217; MPV
BMW Серия 2 Active Tourer LCI: първият фейслифт на BMW l&пристига8217; MPV
Anonim
BMW Серия 2 Active Tourer LCI SPY

BMW 2 Series Active Tourer LCI: пристига първият фейслифт за MPV на BMW, който получи и продължава да се радва на значителен успех по света

BMW Серия 2 Active Tourer LCI: пристига първият фейслифт за MPV на BMW, който се радваше и продължава да се радва на значителен успех по целия свят. Революционният модел, безпрецедентен за BMW, също така представлява моделът, който получи повече критики от феновете на баварската марка от BMW Серия 2 Active Tourer и Gran Tourer.Двата модела са не само първият набег на BMW в сегмента на минивановете, но и първите модели на BMW с архитектура с предно задвижване. Когато BMW представи двата туристически модела, компанията прекара известно време в комуникация, за да накара хората да разберат какво е накарало баварската марка да направи този конкретен избор. Ръководителите на BMW се надяваха, че двата минивана ще доведат нови клиенти на марката, които никога преди не са обмисляли покупка на BMW.

Нови клиенти за BMW Серия 2 AT

BMW Серия 2 Active Tourer показва процент на печалба от 48,4 процента, макар и значително по-нисък от BMW Серия 2 Gran Tourer, той все още е много важен за BMW.

В доклада се казва, че 11,7 процента от клиентите на BMW Серия 2 Active Tourer са карали преди това Volkswagen, 11,0 процента са били шофьори на Mercedes и особено собственици на B-класа., BMW Серия 1 или BMW X1, до BMW Серия 2 Active Tourer.

Малки актуализации

Както можете да видите от шпионските снимки, предните светлини и предната и задната броня са обновени. Малки доработки, които не нарушават баланса на автомобила. Докато новите мултимедийни и разширени системи за свързване ще дебютират в интериора.

Няма известни актуализации на гамата двигатели. Увековеченият автомобил е BMW 225xe iPerformance, подложен на нормални тестове за усъвършенстване на пътя.

Всичко, което остава, е да изчакаме по-нататъшното развитие.

BMW 2 Series Active Tourer LCI SPY "

Популярна тема