Римски маратон: Алесандро Занарди първи в своята категория

Съдържание:

Римски маратон: Алесандро Занарди първи в своята категория
Римски маратон: Алесандро Занарди първи в своята категория
Anonim
Римски маратон - Алекс Занарди 2017 г. - Gazzetta.it

Римски маратон: Алесандро Занарди първи в своята категория. Посланикът на марката BMW печели шеста победа със своя Handbike

Римски маратон: Алесандро Занарди първи в своята категория. Посланикът на марката BMW носи своята шеста победа със своя Handbike. Голям успех в неделя със своя ръчен велосипед в италианската столица: пилотът на BMW и посланик на марката BMW Алесандро Занарди (Италия) отново спечели маратона в Рим. Неговата шеста победа в това престижно състезание.През първата половина на състезанието условията на пистата бяха сухи, но след това започна да вали проливен дъжд, което доведе до много хлъзгави пътища. Въпреки условията, Занарди пресече линията след 1:10, 06 часа като победител. Беше само с 50 секунди по-бавен от миналата година, когато постави нов рекорд, но при напълно сухо време.

Изявления на Алекс Занарди

„По средата на събитието се разрази ад и валеше силен дъжд до финала. Но съм изключително доволен от представянето си. Движех се много бързо, но не беше лесно да поддържам скоростта си в дъжда. Може би щеше да е възможно на събития като BMW Marathon в Берлин, където трасето е равно и бързо, но в Рим с тесните завои и настилката беше като бягане върху лед, така че трябваше да намаля скоростта и трудните условия накара ме да губя много време.Така че като цяло съм много доволен от резултата си и от шестата си победа в Рим."

Римският маратон датира от 1995 г. и е едно от най-големите маратонски събития в Европа. Изявленията на посланика на марката BMW следват комплиментите, получени от кмета на Рим Вирджиния Раджи за нейния дебют като първи гражданин на събитието. Същият Raggi, който сутринта поздрави президента на CONI Джовани Малаго’, също се състезава на дузина километра.

Популярна тема