BMW Motorrad New Heritage Tour 2017

Съдържание:

BMW Motorrad New Heritage Tour 2017
BMW Motorrad New Heritage Tour 2017
Anonim
Колекция BMW R NineT Heritage

BMW Motorrad New Heritage Tour 2017: уникална възможност да изпитате напълно философията R nineT и нейните производни: Scrambler, Pure, Racer и Urban G / S

BMW Motorrad New Heritage Tour 2017: уникална възможност да изпитате напълно философията R nineT и нейните производни: Scrambler, Pure, Racer и Urban G/S. В пълен винтидж стил, включващ класически мотоциклети, персонализирани мотоциклети и пикапи от 50-те години, BMW Motorrad New Heritage Tour 2017 се организира за трета поредна година, по повод на което любителите на двуколесните баварски марки ще могат да открият характеристиките на цялата гама R nineT и се потопете в света на наследството на марката.

С New Heritage Tour 2017 BMW Motorrad развежда цялото семейство R nineT из Италия в серия от емоционални избрани събития, по време на които ще бъде възможно да се докоснете до безбройните нюанси и вариации на тези мотоциклети от първа ръка. с класически дизайн и безкрайни възможности за персонализиране.

R nineT, родоначалник на семейството, обновен в технология и стил, стои като "незабавна класика" за кафене, чиито елегантни линии подчертават пропорциите на класически BMW роудстър модел.

Гамата R nineT

R nineT Scramblerвъзражда ерата на моделите Scrambler в много специален стил. Характеризиран с уникален дух, той е създаден за ентусиастите на мотоциклетизма, които обичат пуристичния дизайн, сведен до основното и неконвенционално, комбиниран с техниката и качеството на BMW.

R nineT Racer, пуристичното усещане за роудстър, незабавно събужда спомени за класически спортни мотоциклети от началото на 70-те години. Дизайнът и декоративните елементи му придават особено лек и спортен вид.

R nineT Pureсимволизира класическия модел Roadster в най-чистата му форма: автентичен стил, без излишни украшения, изчистен до основното. Перфектната основа за всеки проект за персонализиране и персонализиране.

НовиятR nineT Urban G /S, съчетава и въплъщава стила nineT и мита G / S, възприемайки ДНК-то на първото и легендарно BMW R 80 G / S от 1980 г. и пренасянето му в нашето време чрез модерни технологии в класически BMW мотоциклет в стил ендуро. (Предлага се пробно от май.)

Срещи

Две срещи, насрочени за месец май. Пътното шоу ще се раздели, за да срещне феновете на два много различни вида събития: класическиятBiker Fest Internationalв Линяно Сабиадоро (18/21 май), крепост за любителите на персонализирания и круизър стил, иThe Reunion(20/21 май), който в елегантната обстановка на пистата в Монца ще бъде домакин на италианския етап от престижната пистаSultans of Sprint.Последна среща в Пезаро на адриатическото крайбрежие за новото издание наSun Ride Motospeciali(23/24 юни), потопени в слънцето, в музиката и в "добрите вибрации" на двигатели

Популярна тема