Ден на отворените врати на BMW Group Italia: първият крайъгълен камък за 100 млади студенти

Съдържание:

Ден на отворените врати на BMW Group Italia: първият крайъгълен камък за 100 млади студенти
Ден на отворените врати на BMW Group Italia: първият крайъгълен камък за 100 млади студенти
Anonim
Ден на отворените врати на BMW Group Italia - San Donato Milanese 2017

Ден на отворените врати на BMW Group Italia: първият крайъгълен камък за 100 млади студенти и наскоро завършили да навлязат в света на работата в автомобилната сфера

Ден на отворените врати на BMW Group Italia: първият крайъгълен камък за 100 млади студенти и наскоро завършили да навлязат в света на работата в автомобилната сфера. Ден на кариерата, организиран в централата на италианския клон на Групата, за среща с ръководството, персонализирани интервюта и изпробване на продуктите на BMW и MINI. И трите участващи компании: BMW Italia, BMW Bank и Alphabet.

По време на наситената програма за деня, младите хора се запознаха по-добре с Групата и имаха възможност да изживеят разнообразно преживяване. Три важни момента: персонализирано интервю с отдела по човешки ресурси на трите компании, среща с мениджърите за изслушване на работния опит и някои интересни казуси, обсъждане в открит диалог и тест драйв с подкрепата на професионални инструктори.

BMW

„Когато си помислихме да направим ден на кариерата, веднага си представихме нещо различно от предлаганото на пазара досега. Казахме си, че би било много по-иновативно да го направим директно в компанията, за да дадем възможност на студентите да изживеят по-пълно преживяване, което ще им позволи за един ден да опознаят BMW, да имат персонализирано отношение, задълбочете някои теми с конкретни свидетелства и изживейте изживяването от шофирането на нашите необикновени продукти.BMWOpenday е всичко това. Процесът на подбор беше ръководен от нас с помощта на външен партньор и беше високо оценен. Стоте налични места бяха буквално щурмувани".

Марко Бергоси, HR директор на BMW Италия

Служителите и младите таланти представляват основен стратегически актив за BMW Group, която миналата година, по случай стогодишнината на групата, стартира стратегията номер едно следваща, за да проектира компанията в следващите сто години и в предизвикателствата на бъдещето: дигитализация, автономно шофиране, устойчива мобилност.

Популярна тема