BMW Golf Cup International 2017

Съдържание:

BMW Golf Cup International 2017
BMW Golf Cup International 2017
Anonim
BMW Golf Cup International 2017

BMW Golf Cup International 2017: аматьорският турнир на BMW стартира на 1 април в голф клуба на CastelloTolcinasco

BMW Golf Cup International 2017: Любителският турнир на BMW започна на 1 април в CastelloTolcinasco Golf Club. Благодарение на сътрудничеството с представителствата на BMW Italia, турнирът ще завърши през октомври с Националния финал след 38 етапа в най-престижните италиански голф клубове; победителите ще участват в международния финал в Южна Африка. Новото BMW Серия 5 е главният герой на изданието на турнира за 2017 г.

BMW Golf Cup International е турнир за аматьори, организиран от BMW, който се отличава със своята важност, брой участници, брой събития и участващи държави, с участието на 50 нации от цял ​​свят едновременно.

BMW Golf Cup International остава единственият официален BMW турнир в Италия, който включва прякото участие на дилърите, които подобряват всеки етап, като излагат новите модели в гамата и предлагат тест драйвове на голфъри.

Главният герой на "зеленото" е новото BMW Серия 5

По-конкретно, тази година истинската звезда на всяко събитие е новото BMW Серия 5, което със своята спортна душа и първокласни качества за удоволствие от шофирането, перфектно въплъщава ценностите на динамиката, производителността и спортния дух, които винаги са били е нещо обичайно за BMW и света на голфа.

BMW Golf Cup International 2017, започна събота, 1 април от Castello Tolcinasco (Милано) и предвижда състезателната формула, консолидирана през годините на 18 Stableford дупки за 3 ограничени категории (1-ва категория мъже hcp 0-12; 2-ра мъже категория hcp 13-36 и единична категория жени hcp 0-36).

Победителите в отделните етапи ще се състезават в националния финал от 20 до 22 октомври в Donnafugata Golf & Resort в Рагуза; първите класирани в трите категории ще участват в международния финал, планиран в Южна Африка, като италиански знаменосци.

Новини

Изданието за 2017 г. на BMW Golf Cup International се представя на голф игрището с поредица от нови предложения и специални награди за всички участващи голфъри аматьори.

Сред новите функции, наградата " Hole in One"Award, награда, присъждана на тези, които първи успеят да ударят престижна дупка. На всеки етап победителят в наградата получава уикенд за двама души в изключителен курортQC Terme, партньор на турнира, за да бъде достигнат на борда на новото BMW Серия 5 (на разположение на победителя за целия уикенд). Тези, които успеят в постижението на Националния финал, ще спечелят ново BMW Серия 5, което ще бъде грабнато за първи път в Италия в аматьорски BMW турнир.

Специалната награда„Най-близо до щифта“, една за женската и една за мъжката категория, ще получи ексклузивна награда, предлагана във всеки етап от партньора Berlucchi.

BMW Golf Cup International 2017 "

Популярна тема