BMW в челната десетка на компаниите с най-добра репутация в Италия през 2017 г

Съдържание:

BMW в челната десетка на компаниите с най-добра репутация в Италия през 2017 г
BMW в челната десетка на компаниите с най-добра репутация в Италия през 2017 г
Anonim
BMW Италия RepTrak 2017г

BMW в челната десетка на компаниите с най-добра репутация в Италия през 2017 г., според годишната класация на Reputation Institute

BMW в челната десетка на компаниите с най-добра репутация в Италия през 2017 г. Това се посочва в годишната класация на Института за репутация "2017 Италия RepTrak®", представена през последните дни в Милано, която определя немската групирайте репутация от 80,6 точки / 100.

„Отличната репутация, като стойността, приписана на BMW от италианците, е доказателство за способността да се изгради връзка на доверие и стойност с италианците.В сценарий, при който автомобилният сектор все още страда от кризата поради ефектите на дизелгейта, всъщност BMW успя да интегрира в продуктите и услугите, предлагани от компанията, очакванията за прозрачност, отговорност и иновации, които италианците очаквайте от автомобилния сектор в този момент ".

заяви Фабио Венторуцо, директор на Reputation Institute в кулоарите на представянето на изследването.

Италианците разпознаха иновациите като един от отличителните двигатели на компанията: BMW всъщност беше компанията в автомобилния сектор с най-добра преценка по въпросите на иновациите през 2017 г.

Изявления на президента и главен изпълнителен директор на BMW Италия - Серджо Солеро

„Радваме се, че отново сме сред най-добрите компании по отношение на репутация. В напълно различен панел от предишни години оставаме в челната десетка на водещите компании със стойност над 80 точки.Нашата визия за мобилността на бъдещето, голямата иновация, въплътена от марка като BMW i и нашето споделяне на автомобили Drive Now ни позволяват да бъдем признати за лидер в сектора.

Решението да свържем цялата гама от юли миналата година и иновативните комуникационни проекти като портала Innovision ни помогнаха в позиционирането и възприемането на италианците. Също така имаме удоволствието да отбележим, че секторът на корпоративната социална отговорност е нараснал с над два пункта като стойност, отразявайки оценката на нашия проект CSR SpecialMente, който се превърна в наследство на цялата компания и който разшири и разшири обхвата си. действие през 2016 г.."

Популярна тема