BMW Group all’ Auto Shanghai 2017 с много визуализации, включително дългото междуосие Серия 5

Съдържание:

BMW Group all’ Auto Shanghai 2017 с много визуализации, включително дългото междуосие Серия 5
BMW Group all’ Auto Shanghai 2017 с много визуализации, включително дългото междуосие Серия 5
Anonim
BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition

BMW Group на Auto Shanghai 2017 с много визуализации, включително изцяло новото BMW Серия 5 с дълга база, пример, предназначен за местния пазар

BMW Group на Auto Shanghai 2017 с много визуализации, включително изцяло новото BMW Серия 5 с дълга база, пример, предназначен за местния пазар. Новият бизнес седан се представя като наследник на настоящия лидер в премиум сегмента на китайския автомобилен пазар и има идеалните условия да затвърди позицията си на върха.Последното специално издание на Plug-in хибридния спортен автомобил BMW i8 се появява за първи път пред публика. В допълнение, BMW Concept X2, ревизираните модели на BMW Серия 4 и новите BMW Connected услуги, разработени специално за китайския автомобилен пазар, ще бъдат представени като азиатска предварителна версия на автомобилното изложение в Шанхай.

BMW Серия 5 Li

Вариантът на модела е разработен успоредно с новото BMW Серия 5 Седан при нормално междуосие. Междуосието с дължина 133 мм създава външен вид с елегантно тънки пропорции, които се интегрират перфектно в модерния и изтънчен образ на бизнес седана. Най-модерната технология за задвижване и окачване създава уникален баланс между типичната за марката динамика на шофиране и луксозния комфорт при шофиране. В сравнение с предходните модели, новото BMW Серия 5 Седан във версията с удължено междуосие се отличава с леко тегло до 130 килограма и оптимизирани аеродинамични свойства.

Благодарение на щедрото пространство за краката, оптимизираната шумоизолация и множество иновативни функции, като електрически регулируеми комфортни седалки, пакет Ambient Air и панорамен стъклен покрив Sky Lounge, комфортът при пътуване отзад достига по-високо ниво. В допълнение към системата iDrive, концепцията за дисплей и управление сега включва също оптимизиран гласов контрол и бордовия монитор с функция сензорен екран и BMW Gesture Control.

Световна премиера: BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition

BMW Group също продължава своята успешна история в областта на устойчивата мобилност. Основните импулси идват от BMW i. Технологията за задвижване BMW eDrive, първоначално разработена за чисто електрическия BMW i3 и BMW i8 plug-in хибриден спортен автомобил, вече се инсталира в шест моделни серии на BMW и за първи път и в MINI.

Благодарение на популярността на автомобилите BMW i и BMW iPerformance, BMW Group е най-успешният в света производител на plug-in хибридни модели в премиум сегмента.

BMW i8 вече е най-продаваният хибриден спортен автомобил в света. На Auto Shanghai 2017 неговият много специален чар е допълнително подчертан от представеното за първи път BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition. Последното специално издание включва ексклузивно покритие на боята във варианта Protonic Frozen Yellow, нови 20-инчови алуминиеви джанти и персонализиран интериор.

BMW Connected с услуги, специално разработени за Китай

Благодарение на услугите в областта на мобилността, комуникацията и инфоразвлеченията, разработени специално за китайската целева група, BMW Connected предлага уникално първокласно цифрово предложение на автомобилния пазар в страната. В Китай персонализираните функции на BMW Connected Personal Mobility Assist включват също обслужване на клиенти.Чрез вашия смартфон можете да се свържете с избрания дилър на BMW и да си запазите час за поддръжка. Освен това BMW Connected предоставя на китайските потребители информация за пътни нарушения. И накрая, серия от онлайн базирани услуги и функции се предлагат в секторите на начина на живот, социалните медии и развлеченията, съставени и избрани специално за китайския пазар.

Образ

Популярна тема