MINI all’ Auto Shanghai 2017: световна премиера на MINI Countryman JCW

Съдържание:

MINI all’ Auto Shanghai 2017: световна премиера на MINI Countryman JCW
MINI all’ Auto Shanghai 2017: световна премиера на MINI Countryman JCW
Anonim
MINI John Cooper Works Countryman 2017г
MINI John Cooper Works Countryman 2017г

MINI на Auto Shanghai 2017: световна премиера на MINI Countryman John Cooper Works

MINI на Auto Shanghai 2017: световна премиера за MINI Countryman John Cooper Works. Второто поколение MINI Countryman е най-големият и най-универсален модел в гамата. Двигателят със 170 kW / 231 к.с. е най-мощният досега, монтиран някога в MINI и в комбинация със стандартното ALL4 задвижване на четирите колела и здравата автомобилна концепция, гарантира, че най-новият член на семейството на John Cooper Works от върха -Спортните автомобили от линията се издигат до ново измерение на усещане за състезание при шофиране по пътя и екстремно удоволствие от шофирането по черни пътища.

Както в комбинация със стандартната шестстепенна ръчна трансмисия, така и опционалната осемстепенна спортна трансмисия Steptronic, новото MINI Countryman John Cooper Works ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,5 секунди, превъзхождайки MINI Countryman Cooper S ALL4 съответно с 0, 8 и 0, 7 секунди

MINI в Голям Китай

Китайският премиер на новото MINI Countryman John Cooper Works подчертава голямото значение, което MINI придава на международното изложение за автомобилна индустрия в Шанхай. Най-голямото автомобилно изложение в Китай е известно като Auto Shanghai повече от три десетилетия. Провежда се редуващо се с Auto China в Пекин и привлече нов рекорден брой през 2015 г. с повече от 900 000 посетители. Седалището на 17th Auto Shanghai е конгресният и изложбен комплекс China Expo. Тук повече от 1100 изложители от цял свят разполагат с приблизително 350 000 квадратни метра пространство в 13 зали, където нови модели, технически иновации, аксесоари и услуги ще бъдат представени от 21 до 28 април 2017 г.

Популярна тема