Катарско рали 2017 - Кръг 4 - Етап 2

Съдържание:

Катарско рали 2017 - Кръг 4 - Етап 2
Катарско рали 2017 - Кръг 4 - Етап 2
Anonim
Рали по крос кънтри Катар 2017 г. - Кръг 4 - Етап 2
Рали по крос кънтри Катар 2017 г. - Кръг 4 - Етап 2

Qatar Cross Country Rally 2017 - Кръг 4 - Етап 2: етапна победа за Якуб Куба Пржигонски и Том Колсул. Ал Раджи и Готшалк 2-ро абсолютно

Qatar Cross Country Rally 2017 - Кръг 4 - Етап 2: етапна победа за Якуб Куба Пржигонски и Том Колсул. Ал Раджи и Готшалк са 2-ри в общото класиране, докато Мохамед Абу Иса и Ксавие Пансери достигат първите пет.

MINI води след специален етап 2 на Qatar Cross Country Rally 2017. Етапна победа за Jakub 'Kuba' Przygonski (POL) и Tom Colsoul (BEL) в кола214 вижда двойката на върха на генералното класиране в първото им състезание на Световния шампионат по крос кънтри 2017 на FIA. Състезателите на MINI Yazeed Al Rajhi (KSA) и Timo Gottschalk (GER) в MINI John Cooper Works Rally са на втора позиция, само на 1: 25.00 зад лидера, като третият отбор се състои от Mohamed Abu Issa (QAT) и навигатора Xavier Panseri (FRA), където във второто състезание на борда на MINI ALL4 те завършиха на първите пет места.

Przygonski:

„Днес беше първият наистина дълъг етап и беше наистина положителен за нас. Том и аз знаехме, че можем да спечелим сцената. Навигацията беше трудна и срещнахме препятствието от няколко дюни към края, но изпреварихме други коли и беше наистина добро състезание. Много съм щастлив. Утре ще бъде трудно, защото трябва да отворим старта и трябва да останем концентрирани.”

Ал Раджи:

„Започнахме добре, въпреки някои проблеми. Само малка грешка с навигацията ни забави, но второто място е добро и имаме добра стартова позиция за утре."

Абу Иса:

„На супер специалния етап вчера наистина се опитах да натискам. Навигацията на днешния етап беше доста трудна, но се справихме добре. Нашето състезателно темпо беше доста добро. През 70% от етапа бяхме 3-ти като цяло, но след това получих пункция и това ни коства три минути."

Препоръчано: