BMW Oracle Team USA: l’ опит на борда на Alex Zanardi

Съдържание:

BMW Oracle Team USA: l’ опит на борда на Alex Zanardi
BMW Oracle Team USA: l’ опит на борда на Alex Zanardi
Anonim
BMW Oracle Team САЩ - Алекс Занарди - капитан Джими Спитхил - Купа на Америка

BMW Oracle Team USA: Опитът на Алекс Занарди на борда. Посланикът на марката BMW говори за своя опит на борда на яхтата за Купата на Америка 2017

BMW Oracle Team USA: Опитът на Алекс Занарди на борда. Посланикът на марката BMW разказва за своя опит на борда на яхтата за Купата на Америка през 2017 г. С подготовката за 35-ата Купа на Америка, BMW ORACLE TEAM USA и капитанът Джими Спитхил бяха посетени от голямо име в света на моторния спорт: Алесандро Занарди посети екипна база на Бермудите.Италианецът изпита "полет над вода" на високотехнологичната яхта OTUSA "AC-50" "17", която завърши високоскоростна тренировка край бреговете на Бермудите.

Впечатленията на Алесандро Занарди

„Не можете да наречете тази яхта „лодка“, аз я виждам по-скоро като самолет – тази яхта наистина може да лети. -Да прекараш един ден на тази състезателна яхта беше фантастично изживяване и съм много благодарен на Джими и неговия екипаж, че ме приеха на борда. Това беше едно от най-спиращите дъха преживявания в живота ми, а аз съм човек, който е преживял много. Бих искал да благодаря на BMW за тази уникална възможност! Да прекарам един ден като член на BMW Oracle Racing беше нещо много специално за мен. Джими Спитхил е истинска легенда и винаги съм бил голям фен на това, което тези отбори постигат. Това изисква максимално физическо усилие от всеки един член на екипажа, точно като спортист на Олимпиада.Наистина съм впечатлен. Можете да почувствате същата отдаденост и внимание дори към най-малките детайли, както в моторните спортове."

Думите на капитана Джими Спитхил

„Беше много забавно да има Алекс на борда като член на екипажа днес. Реакцията му беше само на чиста радост, на любов. Въпреки че се състезаваме в различни спортове, имаме много общи неща. Технология, иновация и прецизност - са ключът в света на моторите и състезателното ветроходство. Беше много интересно да мога да разговарям с него за приликите между нашите спортове. Алекс е истинско вдъхновение за всеки спортист. Това, на което най-много му се възхищавам, е това, което постигна след инцидента. Това не означаваше край на кариерата му, но го изведе на ново ниво. Той не само продължава състезателната си кариера след инцидента, но и става параолимпийски шампион. Не мисля, че някой друг е постигнал това.Той е живото доказателство, че можете да постигнете всичко, ако имате решителност, ентусиазъм и най-вече страст. Точно това е нашият подход към Купата на Америка."

35-ата регата за Купата на Америка ще се проведе от 16 май до 27 юни 2017 г. на "Great Sound", естествен стадион край бреговете на Бермудите.

BMW Oracle Team USA - Алекс Занарди - Капитан Джими Спитхил - Купата на Америка Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема