BMW Motorrad Race Trophy 2017: Моралес, Хътчинсън и Рутър начело

Съдържание:

BMW Motorrad Race Trophy 2017: Моралес, Хътчинсън и Рутър начело
BMW Motorrad Race Trophy 2017: Моралес, Хътчинсън и Рутър начело
Anonim
BMW Motorrad Race Trophy 2017

BMW Motorrad Race Trophy 2017: Моралес, Хътчинсън и Рътър водят първия проект на класирането на шампионата

BMW Motorrad Race Trophy 2017: Моралес, Хътчинсън и Рътър водят първия проект на класирането на шампионата. Към днешна дата всъщност не по-малко от 107 пилоти, идващи от 19 нации от шестте континента, са се записали за това уникално по рода си състезание. Те са с 30 повече от същия период на миналия сезон. Те се състезават за 73 отбора в 27 различни категории шампионати по света.Първото класиране на изданието за 2017 г. е публикувано и показва испанеца Кармело Моралес начело, състезаващ се в испанския шампионат (CEV) със своето BMW S 1000 RR, включено от Graphbikes EasyRace SBK Team.

Моралес води в класирането с 87,50 точки за Race Trophy. Британецът Иън Хътчинсън (Tyco BMW) в момента е втори със 78, 38 точки в категорията Superstock на Британския шампионат за супербайк (BSB STK). Неговият сънародник Майкъл Рътър (Bathams SMT Racing), също състезател на BSB STK, следва трета позиция с 65, 38 точки.

За това четвърто издание на трофея бяха въведени някои важни нововъведения и промени, предназначени да го направят още по-привлекателен от предишните три. Паричните награди и бонусите всъщност се разпределят на по-голям брой участващи състезатели. Сега, в края на сезона, първите 30 пилоти ще бъдат наградени с чек (в сравнение с първите 15 преди).Победителят ще получи 15 000 евро, вторият 10 000 и третият 7500 евро. Вместо това тридесетото място ще получи 500 евро. Освен това са въведени нови бонуси. Ще бъде възможно да се регистрирате за BMW Motorrad Race Trophy 2017 до 30 юни 2017 г. Всички участници ще получат атрактивен пакет за добре дошли.

BMW Motorrad Race Trophy: Всичко започна през 2014 г

BMW Motorrad стартира Race Trophy през 2014 г. като част от своята дългосрочна стратегия за моторни спортове. Този проект представлява крайъгълен камък на световната програма за конкуренция и клиенти на BMW Motorrad. Всеки пилот на BMW S 1000 RR, който се състезава в серия или шампионат, разглеждан от BMW Motorrad Race Trophy, може да се регистрира безплатно за този трофей и да се състезава (дори дистанционно) не само със своите съперници на пистата, но и с други. пилоти, които се състезават в други серии в различни страни и континенти. Целта на всеки е да се опита да бъде най-добрият частен шофьор (на BMW Motorrad) в света.В зависимост от техните резултати в техните съответни шампионати или серии, участниците получават Race Trophy точки, валидни за единно класиране. Точките се изчисляват на базата на сложна система, която предлага еднакви възможности на всички пилоти от различните шампионати.

BMW Motorrad Race Trophy 2017 "

Популярна тема