24 часа на Нюрбургринг: три BMW M6 GT3 в Топ 10 по време на свободни тренировки

Съдържание:

24 часа на Нюрбургринг: три BMW M6 GT3 в Топ 10 по време на свободни тренировки
24 часа на Нюрбургринг: три BMW M6 GT3 в Топ 10 по време на свободни тренировки
Anonim
BMW M6 GT3 - 24H свободна тренировка на Нюрбургринг 2017 г

24 часа на Нюрбургринг: три BMW M6 GT3 в Топ 10 по време на свободни тренировки. Новото BMW M6 GT3 спечели своята роля за по-малко от четири седмици

24 часа на Нюрбургринг: три BMW M6 GT3 в Топ 10 по време на свободни тренировки. Новото BMW M6 GT3 изигра ролята си за по-малко от четири седмици. BMW Teams се състезаваха с девет BMW M6 GT3 в 6-часовото квалификационно състезание този уикенд, генералната репетиция за Нюрбургринг и неговото 24-часово състезание.Най-добрата в класирането, тя изостана на по-малко от минута от победилото Audi след шест часа състезание. Първите 13 коли бяха разделени от само три секунди в квалификацията. И всичко това предвещава една вълнуваща битка след малко повече от четири седмици, тъй като емблематичното състезание за издръжливост се провежда на Nordschleife за 45°време на 27 и 28 май.

Другите коли на пистата

BMW M6 GT3 на Team ROWE - състезателна кола99, с Александър Симс (GBR), Филип Енг (AUT), Максим Мартин (BEL) и Марк Басенг (GER) зад волана - беше най-добрият в класирането, с BMW M6 GT3 на шесто място.

Йенс Клингман, Йорг Мюлер (и двамата Германия), Джон Едуардс (САЩ) и Том Онслоу-Коул (Великобритания) от отбора на Шуберт Моторспорт и Антонио Феликс да Коста (Пор.) и Алекс Лин (Великобритания) от BMW Team Schnitzer следва плътно на седма и осма позиция съответно.

Втората кола на TEAM ROWE Racing и BMW Team Schnitzer завърши съответно на единадесето и дванадесето място. BMW M6 GT3101 на Walkenhorst Motorsport завърши състезанието на 18°позиция.

Колата100 на същия отбор и33 BMW M6 GT3 от Falken Motorsports трябваше да се оттеглят след инцидент. Втората кола на Schubert Motorsport страда от технически проблеми.

BMW M6 GT3 - 24H свободна тренировка на Nurburgring 2017 Образ
Образ

Популярна тема