IRONMAN 70.3 Италия: Алесандро Занарди ще участва

Съдържание:

IRONMAN 70.3 Италия: Алесандро Занарди ще участва
IRONMAN 70.3 Италия: Алесандро Занарди ще участва
Anonim
Занарди - посланик на BMW Рио де Жанейро 2016 г

IRONMAN 70.3 Италия: Алесандро Занарди ще участва! Параолимпийският атлет добави още едно събитие към програмата си за триатлон за 2017 г

IRONMAN 70.3 Италия: Алесандро Занарди ще участва! Параолимпийският атлет добави още едно събитие към програмата си за триатлон за 2017 г. След като спечели два златни медала със своя хендбайк на параолимпийските игри в Рио де Жанейро (Бразилия) миналия септември, тази година посланикът на BMW реши да интензифицира дейността си в триатлон: на 18 юни той ще участва в IRONMAN 70.3, който ще се проведе в Пескара. След като спечели два златни медала със своя хендбайк на параолимпийските игри в Рио де Жанейро (Бразилия) миналия септември, тази година посланикът на BMW реши да засили дейността си по триатлон. Занарди ще започне състезанието в Пескара, след което на 2 юли ще участва в състезанието в Клагенфурт (Австрия) и накрая в световното първенство по триатлон, насрочено за 14 октомври в Хавай.

Град Пескара, на адриатическото крайбрежие, и околностите му ще предложат впечатляваща природа на събитието: състезанието по плуване ще се проведе в открито море, на участък от 1,9 км. Следват 90 километра с велосипед по хълмовете на Абруцо между лозя и маслинови дървета - в тази част от състезанието Занарди ще се качи на своя хендбайк - докато в последната част от състезанието, 21, 1 км бягане по алеята, плажовете и град Пескара, ще използва "олимпийската инвалидна количка".

Алекс Занарди

„Участието в това състезание ще бъде нещо специално за мен, тъй като съм италианец и познавам Пескара доста добре, градът, в който живеят няколко мои приятели.Бил съм няколко пъти в Пескара и защото един от моите съотборници в националния отбор по параколоездене идва оттук. Благодарение на него отборът успя да организира няколко тренировки по тези места. Миналия път тренирахме и на "колоездене" по триатлон. Идеята да участвам в това състезание също ме вълнува, защото е много технично и селективно трасе, потопено в спираща дъха природа. На този тип хълмиста писта с моя хендбайк може да не съм толкова бърз, колкото на равнинни трасета, но така или иначе ще дам най-доброто от себе си.”

Популярна тема