BMW M Award 2017: наградено BMW M4 CS

Съдържание:

BMW M Award 2017: наградено BMW M4 CS
BMW M Award 2017: наградено BMW M4 CS
Anonim
BMW M4 CS - BMW M Award 2017 - Moto GP 2017

BMW M4 CS: като награда за победителя в BMW M Award 2017. Представяне на пистата Херес по време на срещата за Moto GP

BMW M4 CS: като награда за победителя в BMW M Award 2017. Представяне на пистата Херес по време на срещата за Moto GP. Наградата BMW M отбелязва постигането на голям крайъгълен камък този сезон: BMW M Division ще връчи желаната награда като дългосрочен партньор на промоутъра на шампионата MotoGP, Dorna Sports, за 15°време.

От 2003 г. насам пилотът на MotoGP, който постигне най-добри квалификационни резултати, ще бъде възнаграден в края на сезона с ексклузивно и персонализирано BMW M. Колата за победителя за 2017 г., новото BMW M4 CS в цвят San Marino Metallic Blue, беше представен на Гран при на Испания в Херес де ла Фронтера.

Презентация и впечатления на Dorna Sports

„Представянето на носителя на награда BMW M автомобил в Херес де ла Фронтера е традиция на MotoGP. Очарователно е да се види как BMW M Division успява да надмине себе си всяка година. Новото BMW M4 CS следва фантастичните наградени автомобили, представени през предходните години. Това е отличен пример за технологичната компетентност и иновативния дух, за които ценим BMW M като партньор от почти две десетилетия.“

Пау Сераканта, директор на търговския отдел на Dorna Sports, на събитието за представяне.

BMW M Division и Dorna Sports заедно

„Горди сме да сме тук, за да отпразнуваме крайъгълен камък тази година с наградата BMW M. Фактът, че връчваме наградата за 15-ти път, показва важността на тази награда в семейството на MotoGP. Щастливи сме, че можем да представим най-новото попълнение в нашата гама като тазгодишна наградена кола: BMW M4 CS. BMW M4 CS е ексклузивно, лимитирано и специално издание с ясен фокус върху динамиката и спортния дух. Сигурни сме, че ще зарадва носителя на BMW M Award. Стискаме палци за всички състезатели в MotoGP и нямам търпение да видя, че той ще получи новото BMW M4 CS в края на сезона.”

Аксел Митлер, отговорен за сътрудничеството между MotoGP и BMW M Division.

2017 BMW M4 CS

Популярна тема