BMW M5 в пламъци

BMW M5 в пламъци
BMW M5 в пламъци
Anonim
Образ
?

Всъщност изглежда, че преминаващ мотоциклетист е заснел излизането си на рали в руския град Перм с Go-Pro, който може да се монтира на каската му.

На светофараBMW M5спира до него, когато изведнъжпод колата се появяват пламъци.

Мотоциклетистът незабавно сигнализира за това на водача, който неочаквано вместо да напусне автомобиланатиска газта и потегля с пълна газ.

Каква може да е причината за това действие?

На пръв поглед може да си помислите, че го е направил, за да отиде на по-безопасно и по-малко претъпкано място, всъщност няколко метра по-късно той ще спре на голям мост.

Образ

Друга причина може да е опит загасене на пламъците чрез ускоряване и използване на относително съпротивление на вятъра.

Още една причина може да е, че шофьорът, виждайки внезапно пламналите пламъци отстрани, не е разбрал веднага, чеможе да са пламъци, причинени от собственото му превозно средствои може да е инстинктивно натисна газта, сякаш искаше да се измъкне от опасност.

Въпреки това, осъзнавайки, че нещата вървят към най-лошото след няколкостотин метра, шофьорът най-накрая спря и излезе от превозното средство, изваждайки пожарогасител, за да се опита да спре огъня, идващ от двигателя на неговияM5.

Въпреки това пламъците не изглежда да изчезнат с останал огън под колата, но за щастие други шофьори се втурват в превозното средство с толковапожарогасители, като накрая искат пламъците.

Но какво може да е предизвикало пожара?Може да се предположи, че преди да започне видеото, шофьорът на M5 го е дърпал точно между светофарите с някои запалени стартове и ауспухът може да е прегрял прекомерно.

Популярна тема