Видео: BMW M3 E46 се блъска в ринга, опитвайки се да избегне Porsche

Видео: BMW M3 E46 се блъска в ринга, опитвайки се да избегне Porsche
Видео: BMW M3 E46 се блъска в ринга, опитвайки се да избегне Porsche
Anonim

Още едно лошо видео, показващоBMW M3 E46, което се блъска в зелената предпазна релса.

Във видеото по-долу е възможно да видите как BMW излиза твърде бързо от завоя в сравнение сPorsche Cayman, което го предхожда.

За да избегне ударае принуден да натисне рязко спирачкадокато се опитва даизбегне удара чрез по-нататъшно дисбалансиране на превозното средствовече силно натоварено отпред и задейства неконтролируем ефект на махало.

Образ

Въпреки удара, със сигурност „забелязан“, Cayman S върви тихо, но трябва също да се каже, че въпреки че Porsche се движеше с не твърде висока скорост, правилата на Нюрбургринг са ясни и, по време на така нареченото туристическо движение (Touristenfahrten) се прилагат правилата за движение по германските обществени пътища.На практика, ако BMW беше ударило Cayman, пак щеше да сгреши и освен щетите на собствения си автомобил, щеше да трябва да компенсира и другия водач.

Образ

Във всеки случай, дори ако водачът наBMW M3 E46трябва да е взел необходимите предпазни мерки и "теоретично" да се увери, че винаги имабезопасността разстояние, трябва да се каже, че дори Porsche да не е направило нищо лошо, здравият разум не би искал да отидете наNurburgring, ако възнамерявате да ходите пеша.

Също така, защото бихте могли да развалите деня на някой друг ентусиаст, който правилно е отишъл там с желанието да даде всичко от себе си.

Всъщност, гледайки колата на нещастния шофьор, можем да разберем, ченаистина е бил фен:неговият M3 има доста ясно изразен елерон, кофа седалки и ролбар вътре в купето.

За съжаление, неговите шофьорски умения изглежда не отговарят на страстта му.

Популярна тема