Първо видео на новото 2018 BMW X3

Първо видео на новото 2018 BMW X3
Първо видео на новото 2018 BMW X3
Anonim

Третото поколение на BMW X3, с номер на проектаG01, бешеофициално представено днескакто ви казахме преди няколко дни.

Вече можехме да видим някои характеристики на новиясреден SUV от баварската къща.

Моделът от 2018 г. е напълно обновен,показващ стил на новия курс.интериорът, шасито, технологията и двигателите също включват важнипромени от миналото.

По отношение навъншен дизайнвъзприема линиите и детайлите на по-модерните BMW. Въпреки че стилистите са създали много търсен дизайн с някои много модернирешения, които другите автомобили нямат, това все още е ясно BMW X3.

Например областта на задната колона напомня на предишния модел с линията на талията, която се стеснява нагоре.

Образ

Предницата е много хубава ипо-внушителна от миналото с две ребра на предния капак, които придават инерцияпочти се съединяват смасивната двойна бъбрековидна решетка и изпъкнали навън.Фаровете имат опънати линии и високотехнологичен дизайн.

Отзад фаровете от своя страна иматмодерна кройка с удължена формаи леко сплескани, без да изоставятбезпогрешната "L" форма.

ВъвBMW X3 M40i версия, M Performance варианте подобен наX4 M40i приемайкимного спортна и агресивна конотация, за да подчертаем, че тази кола не иска да бъде третирана само като SUV.

Образ

Под каросерията се криеновото олекотено модулно шасии това позволява нановото X3 да бъде по-леко и по-твърдо, като същевременно поддържа перфектен баланс на тежестите при 50 и 50.

ДориxDrive задвижването на всички колелае още по-„интелигентен“и ще ви позволи да се забавлявате дори извън пътя в кал и прах.

Нека се насладим на първия официален видеоклип, който ни показва, че X3 се движи гладко както по асфалт, така и извън пътя:

Популярна тема