Представяне на BMW Серия 4 Gran Coupe my 2020

Съдържание:

Представяне на BMW Серия 4 Gran Coupe my 2020
Представяне на BMW Серия 4 Gran Coupe my 2020
Anonim

Кога ще пристигне

Когато се появи на пазара през 2019 г., следващото поколение3 Series G20ще загуби член на семейството.

Според надеждни източнициBMW Серия 3 Gran Turismoможе да бъде заменено отновата Серия 4 Gran CoupeСъщият източник правилно казва BMW разбра, че производството на два подобни модела може да няма смисъл и решението да се направи само един би имало повече смисъл.

И тъй като остават още няколко години, всичкиспециалисти по изобразяванев света полудяха, опитвайки се да отгатнат бъдещия му дизайн.

Новият дизайн

Това, което виждаме например, е изображението наАндрей Аварварии, което се базира на текущия размер наSeries 4 Gran Coupèот прилагайки най-новите стилове наBMW дизайн. Този рендер по-специално показва доста агресивен преденс много сплескани и удължени фароведокато се съединят с двете решетки на бъбреците. Бронята от своя странаима изтънчен дизайн, за да подчертае спортния характер на автомобила.

Образ

Страната се характеризира с две характерни линии, които вървят настрани и ще бъдат характерният елемент на следващите BMW, правейки профила на автомобила много подчертан.

Размеритеса горе-долу същите като на текущото поколение Серия 4 Gran Coupe с изключение намеждуосието, което ще бъде с около 7 сантиметра по-дълго.

Двигателите

BMW също работи поBMW Серия 4 Coupe електрически, което ще направи своядебют през 2020 г.и ще се конкурира директно с Tesla Model 3.

Series 4 Gran Coupè Electricще бъде един от 3-те типа двигатели, планирани за предстоящите модели Series 4: на практика ще имаме класическиядизелови и бензинови двигатели, Plug-in хибриден двигател и напълно електрически моделПо-специалнопробегът на BMW Серия 4 Gran Coupe Electric ще бъде 500 кмспоред това, което беше заявен от BMW резултат, че днес може да се постигне само с batteria от 90kWh,, но също така може да се постигне само сбатерия с висока плътност от само 70kWh, което следователно ще бъде по-леко. Вероятно този резултат ще бъде постигнат със сигурност, тъй като Tesla вече ще успее с предстоящия Model 3

Популярна тема