BMW M2 разваля брака. Новото рекламно видео на BMW

BMW M2 разваля брака. Новото рекламно видео на BMW
BMW M2 разваля брака. Новото рекламно видео на BMW
Anonim

BMW продължава своята cрекламна кампания, базирана на термина "Твърде …".

По-рано сме виждали други видеоклипове, базирани на това изплащане, каторекламата на BMW M4 GTS, която "е твърде неудобна"за тъщата.

Този път главният герой еBMW M2, което в този случай изглежда"твърде шумно".

Рекламата започва със сцената надвама булка и младоженец на олтараи свещеникът, който се кани да започне церемонията, но точно когато започва да говори чувате тътен на много спортна кола, който го прекъсва. Той се композира, но отново е прекъснат от рев на двигател.

Образ

Лицето на булката е заснето за момент и се вижда как тя поглежда нагоре и загатва за усмивка, вместо да изглежда разстроена.

И причината скоро се разкрива:булката изглежда добре познава собственика на колатаи когато вратите на църквата се отварят, се появява женска фигура с булката, която той изглежда към нея и й прави жестове, сякаш за да й каже да побърза.

Всъщност красивото момиче не е просто гост, анеин свидетел.

И това може да се разбере от факта, че докато от страната на младоженеца има кум, от страната на булката няма.

Това е смешно място, защото тези, които го гледат, никога няма да си помислят, че закъснелият гост наистина е един от свидетелите, което не се вижда веднага, особено ако не се забележи в началото, че свидетел наистина липсва. Това е малко объркващо, но умело кара зрителя да гледа видеото по-внимателно следващите пъти (което е една от целите, когато една реклама е направена добре).

Популярна тема