I Тапет на новото BMW X3 G01 (изтегляне)

Съдържание:

I Тапет на новото BMW X3 G01 (изтегляне)
I Тапет на новото BMW X3 G01 (изтегляне)
Anonim

Снимки на новото BMW X3

Почти 15 години след пускането на първата версия,X3продължава своята успешна история, като разкривановия модел и с тези красиви изображения.

2018 BMW X3 беше представено в Спартанбъргмясто, което BMW нарича дом.X3следвареволюционните и високотехнологични стилистични канонина най-новите BMW, като същевременно запазва препратки към предишния модел.

Ако го сравним с най-новите модели на BMW, забелязваме по-специално какфаровете вече не са свързани с бъбречните решеткисъздавайки по-изразен и почти триизмерен ефект

Фаровете са малко по-острисшестоъгълна форма на фара, която свети с допълнителни светодиоди. Задните светлини са по-сплескани, като запазват характерната L форма, която винаги е характеризирала BMW.

междуосието е увеличено с приблизително 5 см, както идължината на автомобила е увеличена с 5 см, за да предложи повече място за пътници. Но това еинтериорът, в който X3 блести особено благодарение на много модерен дизайни използването наматериали с най-високо качествои които стават част от дизайна. Откриваме също волан с три спици с контроли, дигитално табло, стандартни спортни седалки и горната част на подплатеното табло.

По-долу можетеда изтеглите официалния тапеттоку-що пуснат.

Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема