BMW Серия 7: рестайлинг скоро?

BMW Серия 7: рестайлинг скоро?
BMW Серия 7: рестайлинг скоро?
Anonim
Образ

новото BMW Серия 7се продава от около година, но продажбите му не вървят според очакванията, за да кажем истината. BMW не са много доволни от продажбите на серия 7, главно защото Mercedes S-Class продължава да се представя добре, въпреки че е по-старо производство.

Поради тази причинаКъщата на Монако вероятно работи върху рестайлинг на Серия 7, за да даде живот на продажбите и да отговори на някои оплаквания, които са имали от клиенти. Тук можем да видим някои откраднати снимки, които биха могли да представят обновеното BMW Серия 7.

На тази снимка от преди няколко дни виждаме кола, транспортирана от напълно маскиран камион за влекач. Ясно се виждат само дренажите.

Образ

Засега няма да има нищо странно, освен факта, че в момента няма да има вариант или рестайлинг.

Сега няма много за разбиране в тези снимки, но това, което можем да видим, са само ауспусите и джантите, които изглеждат като тези на класическото BMW Серия 7.

Задните светлини са почти напълно покрити, но винаги изглеждат еднакви за добро или лошо. Дори и да бяха различни, не би могло да се разбере от тези снимки.

Ако това трябва да бъде обновеното BMW Серия 7, се надяваме, че германците ще направят нещо, за даподобрят малко интериора и управлението, защото в противен случай не могат да бъдат обвинявани за нищо иначе

Може би в сравнение с Mercedes S-Class все още има няколко бутона за подобряване, които са с ниско качество и в кола като тази не можете да си го позволите.

Ако това наистина беше актуализация от Серия 7, какво бихте искали да видите променено или подобрено?

Популярна тема