BMW Серия 3 електрически eDrive предизвиква Tesla Model 3

BMW Серия 3 електрически eDrive предизвиква Tesla Model 3
BMW Серия 3 електрически eDrive предизвиква Tesla Model 3
Anonim
Образ

Изглежда, че BMW иска да приемепредизвикателството на Tesla, който, както знаем, е производител на изцяло електрически автомобили и иска да пусне в производство скоро. напълно електрически модел, който можеда се конкурира с Модел 3.

По-конкретно, въпросният модел ще бъдеелектрическо BMW Серия 3според слуховете на немския бизнес вестник Handelsblatt. Въпреки това ще бъде трудно да се сравни с Tesla, тъй като неговият Model 3 вече е получил над 400 000 поръчки.

Във всеки случайСерия 3 седан, който ще бъде представен като концепция наАвтомобилното изложение във Франкфуртпрез септември вероятно също ще да бъде оборудван с Range Extender, което може да му даде предимство пред американската компания поне що се отнася до автономността, исторически слабо място на електрическите автомобили.

Образ

Следователно BMW възнамерявада лансира в най-обещаващите пазари за продажби на електрически автомобиликато Съединените щати, а също и Китай, като се фокусира върху BMW Серия 3, която представлява неговиянай-продавано превозно средствовъпреки че BMW вече има изцяло електрически автомобил катоBMW i3.По този начин BMW щеразшири предлагането си от електрически превозни средства, след като също така обяви производството наMini изцяло електрически от 2019 г. и BMW X3 през 2020 г.

През 2021 г. трябва да се появи напълно иновативно превозно средство, нареченоiNext с автономно шофиране, което ще накара електрическите превозни средства на BMW да направят важенскок в поколението.

Популярна тема