BMW X7 изненадан да тества на Нюрбургринг

BMW X7 изненадан да тества на Нюрбургринг
BMW X7 изненадан да тества на Нюрбургринг
Anonim
Образ

Nurburgringнеофициално е вторият дом за повечето производители на автомобили.

И мястото, където те тестватнай-добрите модели преди всичко.Особено BMW повече от всеки друг, който отдавна е в партньорство с известната писта.

По-специално BMW тества почти всяка своя кола на Ring, дори базовите и нископроизводителните модели. Още повече, че е странно да видишбъдещето BMW X7да профучава из завоите на една от най-трудните писти в света.

Вече знаехме, че BMW работи върхуX7 SUVот известно време: това е голям7-местен SUV, който ще предизвика Mercedes-Benz GLC- Клас и ще направи всичко, за да бъде по-добър също и защото това е сегмент, в който конкурентът вече е консолидиран от години.

Той ще бъде оборудван снай-модерната технология и най-луксозния интериоркато тези наBMW Серия 7ако не и по-добър

Но също така ще бъде ли забавно да се шофира, след като беше отведено на Нюрбургринг за тестване? Не можем да знаем дори далиX7е наистина огромен и също така ще бъде доста тежък, въпреки че съдържа много въглеродни елементи.

Образ

Така че предвид тонажа, теглото и височината не би трябвало да е подходящ за спортна употреба като по-малките сестри, но ако погледнем видеото, забелязваме, чеBMW X7се движи доста бързо и с известна лекота, доказвайки, че е добре поставен дори когато е изправен предизвестната крива на въртележката.

С това не може да се каже, че X7 е проектиран от пистата, но все пак изглежда, че има управление, превъзхождащо това, което предполага външният му вид и дори не е възможно да се разбере дали тестваният модел трябва да бъде по-добър изпълнение на серия от версии.

Може да еBMW X7 M50iоборудвано със същия двигател катоBMW m550iкоето би било идеално или просто може да бъде a X7 xDrive50iтъй като звукът на двигателя може да е подозрителен. Напомня звука на V8.

Популярна тема