Финална линия на BMW X2 благодарение на откраднатия патент

Финална линия на BMW X2 благодарение на откраднатия патент
Финална линия на BMW X2 благодарение на откраднатия патент
Anonim

Преди няколко дни успяхме да видим изображения напатенти на бъдещото BMW X2, изображения, които бяха откраднати от японското патентно ведомство.

Този факт с право породи няколко слухове за новото X2 също и защото тези изображения ни показват каква всъщност ще бъде ливреята на малкияBMW спортен SUV.

Ед даде възможност на уеб дизайнерите да създават верниизобразявания, от които можете да видите тук.

Всъщност, ако се вгледате внимателно, той вярно проследява изображението на патента във всички негови части, като се започне например от характерната предна броня, която изглежда има три дълги ивици, които започват от страничните въздухозаборници през централен, така че като характерната светлина за мъгла, получена в някои ниши.

Образ

Има много отдизайна на BMW X1 в тази колаосвен малко по-малък е малко повечекупе има C- стълб малко по-наклонен.

Като цяло линията е по-агресивна и благодарение на острите предни светлинни клъстери, докатомного особен е двойният преден бъбрек, който има ъглов дизайн и е много изразен и изпъкнал ивици.

Много отличителна е емблемата, която се появява на задната колона и човек се чуди дали наистина ще бъде поставена там. Във всеки случай, изглежда, че в патентното изображение има кръгла вдлъбнатина и функцията може да бъде само да постави логото почти като почит къмBMW 3.0 CSL.

Както казахме, ние вярваме, че това изобразяване е много точно, като вземем предвидBMW X2 концепцията(което можете да видите, като щракнете върху връзката) и различните шпионски снимки те стреляха.Ако това трябваше да бъде окончателната кола, ние вярваме, че в крайна сметка не е лоша, също и защото се опитва да отразява SUV, но със спортен характер.

Разбира се, от някои гледни точки колата е малко анонимна и може би ако беше модел на японски производител никой нямаше да възрази, но като си BMW винаги очакваш нещо различно, по-специално.

Според нас, ако новото BMW X2 беше следвало дизайна на концепцията с по-агресивна линия, честно казано нямаше да имаме нищо против, също и защото можеше да се превърне в модел, който щеше да се отличи отBMW X1 и X3които имат по-класически дизайн. Може би нямаM спортен пакетза BMW X2, който да му придаде по-спортен вид.

Анкетата, която публикувахме в нашия форум, също даде доста двусмислена присъда.

Какво мислите?Елате и гласувайте и кажете мнението си в анкетата.

Популярна тема