BMW M8 в теста на Нюрбургринг: чуйте звука на неговия V8

BMW M8 в теста на Нюрбургринг: чуйте звука на неговия V8
BMW M8 в теста на Нюрбургринг: чуйте звука на неговия V8
Anonim
Образ

Докато чакаме повече информация за това какво ще бъде предстоящотоBMW Серия 8,продължаваме да виждаме различни прототипи, тествани на Нюрбургринг.

Това, което можете да видите, е най-новото видео, което ни показва много прикрито купе, но това във всички отношения ни кара да мислим, че дори еBMW M8.Може да бъде заключих от гласа на "гробния" двигател, чеизглежда V8.

Препоръчваме да гледате видеото с помощта на добри високоговорители или слушалки, за да чуетедълбокия звукна V8, скрит под капака на този прототип. И това е наистина красив звук, със сигурност е един от най-успешните сред BMW-та с двигател от този тип, които се чуват през последните години.

Образ

Що се отнася до естетиката, не може да се каже много, тъй като прототипът е много замаскиран, но от малкото, което може да се види, изглежда, чедвойният преден бъбрек ще бъде като в концепцията доста сплескани, докато оптичните групи ще бъдат малко по-големи, което е съвсем нормално, тъй като концепциите винаги са склонни да извеждат линиите до крайности. Задните светлини също изглеждат много по-обикновени, но вероятно няма да са такива, тъй като очакваме много по-футуристичен вид на BMW i8.

Това, което се надяваме да бъде запазено, са арматурното табло и таблото, което не ни се стори твърде „концептуално“, защото линиите бяха абсолютно актуални, но в същото време подходящи за такъв модел. Очаквайте скоро, когато датата на производство наближи, ние също ще можем да знаем различните модели и двигателис всички спецификации.

Вероятно входното ниво ще бъдеBMW 840iдотоп версията M8.

Също така не се изключва възможността да видитеV12 двигателточно както в оригиналната серия 8, но шансовете в този случай са по-малки.

Популярна тема