BMW Серия 8 Concept на живо от пистата Goodwood

BMW Серия 8 Concept на живо от пистата Goodwood
BMW Серия 8 Concept на живо от пистата Goodwood
Anonim
Образ

Концепцията наBMW Серия 8показва нов външен вид, 80 процента от който се очаква да влезе в производство. Поне така би трябвало да се има предвид, че BMW вече го очакваше през последните седмици. Когато новата серия 8 се появи на бял свят през май, първоначалните реакции бяха положителни, като бяха дадени много похвали на BMW за смелостта на интериора и екстериора на автомобила.Концепцията е на Gran Turismo, както в традицията на оригиналното BMW Серия 8, което се произвежда между 1989 и 1999 г.

За разлика от квадратните пропорции на своите предшественици, новотоBMW Серия 8замисля своите дизайнерски характеристики плавно като течаща вода в специалния цвят Barcelona Grey. Големи 21-инчови лети джантислужат за осигуряване на това мощно сцепление със задно задвижване. Двойният тънък преден бъбрек, двойната и шестоъгълна лазерна светлинна оптика, агресивният дизайн на предната част черпят вдъхновение от купето от миналото, докато двете предни решетки са съединени в центъра с хромирана лента по такъв начин, че да образуват един блок.

Образ

Що се отнася до задната част, новата серия 8 изглежда особено уникална в сравнение с други BMW и е очарованаот футуристичните хоризонтални L-образни задни светлини, заедно със спойлер, моделиран на багажника и трапецовидните ауспухи. Докато виждатечерен въздушен аспиратор от въглеродни влакнав долната част на задната броня.

Вътре в колатаBMW постави акцент върху въглеродните влакна, като ги приложи както отвън, така и отвътре, като например кожените облегалки на седалките.Други детайли от лукса на BMW са скоростният лост, който има брилянтен ефект исензорният контролер iDrive, изработен от кристал SwaroskyНовият волан е с трилъчев полиран алуминий с корона, покрита с алкантара и червените превключватели.

Образ

На централната конзола има контроли и уредите са напълно цифрови, както вече е прието за Серия 6 Coupé, която има един от най-добрите интериори по отношение на качеството. Централната конзола контролира и готовия за производство iDrive екран.

BMW ще пусне BMW Серия 8 през 2018 г., последвано от модел Grand Coupe и кабриолет.

Популярна тема