Забелязан прототип на BMW Z4 2018, готов за производство

Забелязан прототип на BMW Z4 2018, готов за производство
Забелязан прототип на BMW Z4 2018, готов за производство
Anonim
Образ

След по-малко от месец BMW ще представи концептуална версия на новото поколениеZ4 RoadsterСветовният дебют е насрочен заPebble Beach Concourse d'Eleganceследващия месец, последвано от изложението във Франкфурт, където ще бъде представен. Следното видео разкрива някои от детайлите на дизайна на новия Z4.

Докато повечето предишни прототипи са имали трудни за дефиниране форми на предната решетка, това ни показва истинската форма на двойния бъбрек. Както се очакваше, дизайнът на решетката е по-широк от сегашното поколение, вероятно по-вдъхновен от класическия507 роудстър от 50-те годиниВентилационните отвори на предната броня също са доста широки с пластмасова мрежа отвътре с големи отвори.Отзад изпускателната система има ауспух с трапецовидна форма, за разлика от кръглите ауспуси наZ4 E89Този тип ауспух трябва да бъде запазен за модела от най-висок клас.

Образ

Дългият преден капак, задният багажник и седалката, поставени далеч назад, почти на задната ос, му придават класически стил на роудстър. Той също така разполага с платнен покрив, който не само намалява теглото, но и понижава центъра на тежестта, което би трябвало да подобри поведението на пътя. Като се има предвид, че старият Z4 все още е много забавен за носене, този нов Z4 трябва да бъде истински взрив.

Под капака ще открием както 2-литров, така и 3-литров бензинов двигател, с мощност, варираща от около 200 конски сили за базовите модели и около 350 конски сили за Z4 M40i M Performance.

Популярна тема