Снимка на BMW X3 M Sport G01

Снимка на BMW X3 M Sport G01
Снимка на BMW X3 M Sport G01
Anonim
Образ

Предсериен модел на 2018 BMW X3 с M Sport пакет е забелязан в Южна Каролина близо до завода в Спартанбург. За 2018 г. X3 ще бъде изцяло нов, с изцяло нов дизайн, изцяло нов интериор, ново шаси, нови двигатели и нови технологии. Това може да е най-пълната интерпретация на BMW от доста време насам.

По-леките компоненти, усъвършенстваната кинематика на осите, както и много по-силното разпределение на мощността за xDrive задвижване на всички колела са склонни да предоставят значително по-добра динамика на шофиране. Алтернативно, M Sports окачване, с по-твърдо регулиране на амортисьорите и още по-здрави стабилизиращи щанги, Dynamic Dämpfercontrol DDC или регулируем спортен волан, осигуряват още по-плавно возене.

Както винаги, пакетът M Sport носи някои разлики във външния вид. Предната броня се отличава с по-агресивен стил от обикновените модели, докато интериорът включва M Sport волан, алуминиеви педали и M лога навсякъде.

2018 BMW X3 също въплъщава високите технологични стандарти на пакета за помощ на BMW Personal Co-Pilot, който вече познаваме от други серии.

Образ

Активен круиз контрол ACC следи педала на газта и спирачките и поема контрола над SUV от среден клас дори в градски трафик или на магистрала, като същевременно поддържа лентата, благодарение на подпомаганото управление и центровката на колелата. В резултат на това X3 има същите възможности за самостоятелно управление като моделите от сериите 5, 6 и 7.

През първата половина на ноември двигателната гама ще включва два дизелови двигателя и един бензинов двигател.BMW X3 xDrive20d използва четирицилиндровия дизел B47 с мощност 190 к.с.; под капака на BMW X3 xDrive30d е двигателят B57 с 265 конски сили. Спортният автомобил от най-високо ниво и единственият с бензинов двигател ще бъде BMW X3 M40i с 360 конски сили, който ускорява от 0 до 100 км/ч само за 4,8 секунди.

По-малко мощните бензинови двигатели, BMW X3 xDrive 20i със 184 конски сили и X3 xDrive 30i с 252 конски сили, ще бъдат налични с леко закъснение в месеците след пускането на пазара. И двата използват четирицилиндров турбо B48. Няма да липсва и BMW X3 sDrive 20i със задно предаване. Останалите двигатели като iPerformance hybrid и BMW X3 M40d все още не са официално потвърдени, но ще бъде само въпрос на време.

Популярна тема