Производството на новото издание на BMW Серия 3 Седан и Touring е готово за стартиране

Производството на новото издание на BMW Серия 3 Седан и Touring е готово за стартиране
Производството на новото издание на BMW Серия 3 Седан и Touring е готово за стартиране
Anonim
Образ

Производството на BMW разкривановите издания намоделите Серия 3, пуснати днес в Мюнхен. Новите модели се предлагат с много ексклузивни опции за оборудване, включително изданиятаSport Line Shadow, Luxury Line Purity и M Sport Shadow, всички от които са налични както за серия 3 седан, така и за комби.

Новите издания на моделите от серия 3 могат да бъдат закупени в допълнение към съществуващите нива на оборудване и в комбинация с всички налични двигатели.BMW Серия 3 Седанидва с избор от4 бензинови двигателя и 6 дизелови двигателя, започвайки с евтинияBMW 316dс116 конски сили, за да стигнете до BMW 340i, върха на гамата с 6-цилиндров редови двигател и 326 к.с.

EditionSport Line ShadowиM Sport Shadow Editionидват счерни вложки за задни светлини, тъмни корпуси за задни светлини, черни контури за предната решетка на BMW, черни вложки за долния въздухозаборник, черни вложки на ауспуха и 18-цолови алуминиеви джанти с дизайн на двойни спици. В допълнениеM Sport Изданието ShadowвключваM Спортно окачване,M Aero пакет и леки алуминиеви джанти M.TheLuxury Line Изданието Purityе разпознаваемо благодарение наспецифични външни сатенирани алуминиеви вложки, които са разположени по ръба на прозорците, по въздухозаборниците, по облицовките на предната решетка и обшивките на задната броня, по ауспуха и на 17-цолови лети джанти.

Образ

Спортни седалки от плат или кожа и вътрешни ивици се предлагат в новия вариантТъмен алуминиев карбон, включваПерлен хром, който подчертава ивиците, предназначени за изискана и спортна интериорна среда заSport line Shadowиздание на BMW Серия 3. M Sport ShadowИнтериорът на изданието включвакожени спортни седалки със сини релефни шевове и интериорни ивици във вариант Тъмно алуминиев карбон с перлен хром.Тези комбинации допълват волана на M линията,към черния интериор, към M праговете на вратите и към Driver Experience Control Switch, който включва спортен режим +, които вече са включени в очакваната гама оборудване за модел M Sport.

Интериорът наLuxuryLine Purityиздание се отличава с кожени покрития, налични също в новия цвят Cognac и корнизи във версията от ценно дървоFine Line Light, украсени с релефни ивици в перлен хром. Всички модели са оборудвани с арматурно табло с подобрен контраст и групиране на приборите с разширен набор от възможности. В допълнение, моделите от изданията Sport Line Shadow и Luxury Line Purity са допълнени отволан с нов спортен дизайн.

Образ

Успоредно с пускането на пазара на нови модели, гамата от стандартно оборудване за BMW Серия 3 Седан и BMW Серия 3 Туринг се допълва от LED светлини и фарове за мъгла.

Също така ново в гамата еСънсет оранжево- съвременна интерпретация на цвета, който беше популярен през 70-те години на миналия век и наличен за първото поколение на Series 3, първоначално нареченInca Orangeи след товаPhoenix Orange.

Популярна тема