Рестайлинг на BMW Серия 2 Кабриолет 2017: снимки и новини за модела

Рестайлинг на BMW Серия 2 Кабриолет 2017: снимки и новини за модела
Рестайлинг на BMW Серия 2 Кабриолет 2017: снимки и новини за модела
Anonim
Образ

ОбновенотоBMW Серия 2прави своя дебют точно навреме за летния сезон. Компактният отворен покрив от гамата на Серия 2 е актуализиран заедно със своя двойник купе, но промените са фини и се отнасят най-вече дочастта на частта за осветление.За екстериора,Серия 2подходящи за новиBi-LED фарове като стандартно оборудванеи по изборFull LEDединици. Новите Full LED фарове предлагат нова шестоъгълна интерпретация на двойния кръг на BMW. Освен това има нови, по-широки решетки на носа, които придават на автомобила по-широк и по-агресивен вид. Външните въздухозаборници в трисекционния край също вече са по-големи, което увеличава спортния вид.Отзад Серия 2 иманови моноблокови изцяло LED фаровев класическата за BMW “L” форма. Допълнителни екстериорни надстройки включват нов набор от опции за джанти, вариращи от 17 "до 18".

BMW Серия 2 кабриолетидва с обновено табло, където основната разлика е линията на главното табло, която започва от централния вентилационен отвор и продължава навън, вместо започвайки от външния вентилационен отвор и продължавайки навътре. С фините си форми изглежда по-добре, дори по-ценно и по-малко икономично. Предлага се и ново оборудване, което изглежда по-ексклузивно и предлага повече информация за шофирането на водача.

Образ

Печели и новатаBMW информационно-развлекателна система iDrive, с новия базиран на приложения дизайн и функционалност на сензорния екран, ако е избранапървокласна навигационна системаТака че сега най-добрата информационно-развлекателна система на пазара не се ограничава до Серия 5 и Серия 7. BMW ConnectedDrive предоставя информация за трафика в реално време, онлайн стрийминг на музика и WiFi горещи точки за до 10 устройства. Централният дисплей се предлага и с Apple CarPlay, който свързва вашия смартфон с навигатора.

В сравнение с Coupe, задните седалки на 2 Series Cabriolet са малко по-тесни поради подсилващите подпори за каросерията, но потенциалните купувачи не би трябвало да имат проблем да настанят деца отзад или дори възрастни за по-кратки пътувания.

220d Convertible се задвижва от 2,0-литров 4-цилиндров дизел, който освобождава 187 конски сили и 400 Nm въртящ момент и помага на Серия 2 да ускори от 0 до 100 км/ч за 7,4 секунди. И въпреки допълнителната си мощност, 220d все още е по-евтин от началното ниво 218d, ако е с автоматична скоростна кутия. Емитирайки само 117g/km CO2, той също има малко въздействие върху околната среда.

Популярна тема