Фотогалерия: Рестайлинг на BMW Серия 1, 3 и 5 врати 2017 г

Фотогалерия: Рестайлинг на BMW Серия 1, 3 и 5 врати 2017 г
Фотогалерия: Рестайлинг на BMW Серия 1, 3 и 5 врати 2017 г
Anonim
Образ

След актуализацията преди две години,BMW Серия 1 Хечбекимаше лека актуализация това лято. Това, което е изненадващо е, че BMW наскоро обнови Серия 1 преди няколко години, като значително подобри външния вид на оригинала. BMW рядко прави две актуализации на модел в рамките на един жизнен цикъл. Така че правенето му за втори път за скоро пенсионираната Серия 1 изглежда е начин да се коригира фактът, че той ще бъдезаменен с модел с предно задвижване.

BMW предлага няколко модела от Серия 1, включителноEdition Sport Line Shadow,Edition M Sport Shadowи BMW M14Oi Edition Shadow,специални издания, които придават на Серия 1 допълнителен спортен вид с черни предни решетки, черни вложки в LED фаровете и високотехнологични LED задни светлини.Ще има и двенови цветови опции, Sunset Orange и Seaside Blue.

Образ

Най-последователните новини обаче идват от интериора, тъй като Серия 1 получи същите интериорни подобрения като новатаСерия 2 Купе и кабриолет.Така че тапицерията на главното арматурно табло започва от централния вентилационен отвор и продължава навън, вместо да започва от външния вентилационен отвор и продължава навътре. Автомобилът ще получи и новата информационно-развлекателна система BMW iDrive с добавен нов дизайн на приложения и функционалност на сензорния екран. Системата Navi Premium е опция. Инструменталното табло също е актуализирано като това на Серия 2, което има по-ценен и изискан външен вид.

За да подчертаем някои от тези промени, BMW ни изпрати няколко нови комплекта снимки.

Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема