BMW M Performance аксесоари за новото BMW Серия 6 Gran Turismo са готови сега

BMW M Performance аксесоари за новото BMW Серия 6 Gran Turismo са готови сега
BMW M Performance аксесоари за новото BMW Серия 6 Gran Turismo са готови сега
Anonim
Образ

BMW M Performance Аксесоариза новотоBMW Серия 6 GTще се предлага директно на пазара на 11 ноември 2017 г.

Тези аксесоари са част отпрограмата на отдел Motorsportс цел подобряване на усещанията на водачаслухови, визуални и динамични.Благодарение на този M Sport пакет, Серия 6 прави крачка напред в много отношения, за да постигне още по-висока производителност и по-спортен външен вид.

Веднага отпред можете да видитедвоен бъбрек в черен цвятдори ако програмата по отношение на естетиката не свършва тук и включва същоКарбонови задни части огледала, 21-инчови алуминиеви джанти и стикери BMW M Performance в черно и сиво.

Образ

Aмногослойна боя със силно гланцово покритиеподчертава още повече линиите на автомобила. Джантите са с изключителен дизайн с гуми 245/35 R21 отпред и 275/30 R21 отзад и са тип runflat.

По отношение наспирачната систематя се състои от перфорирани дискови спирачки с4-бутални апарати, изработени от лек алуминийвсички предни и еднобутални на отзад.

спирачните апарати са оцветени в червено, за да подчертаят факта, че колата е оборудвана със състезателния M Performance пакет, докато задните ауспуси са направени от стомана и за630i и 640iклемите иматтрапецовидна формаи в зависимост от двигателя могат да бъдатхром или въглерод.

Образ

Програмата BMW M Performance за BMW Серия 6 GT G32 в момента включва самоспортен волан от Alcantara с лостчета за превключване на предавките за 8-степенната стептроник.

Специфични BMW M Performance аксесоари ще се предлагат от пускането на новияBMW Серия 6 Gran Turismoи могат да бъдат закупени директно от дилърската мрежа на BMW.

Образ

Популярна тема