BMW обявява l’ M6 GT3 Evo Track Kit за 2018 г

BMW обявява l’ M6 GT3 Evo Track Kit за 2018 г
BMW обявява l’ M6 GT3 Evo Track Kit за 2018 г
Anonim
Образ

BMW е на път да пуснеevo kitза свояM6 GT3за следващата година, след като наскоро тества актуализирания пакет на Lausitzring Правилата на FIA GT3позволяват комплект за надграждане по време на периода на хомологация на всяко превозно средство, въпреки че промените подлежат на одобрение от FIA.

"BMW M6 GT3 ще остане флагманът в продуктовата гама състезателни BMW за клиенти и нашият топ модел за престижните 24-часови състезания на Нюрбургринг и Спа-Франкоршамп през 2018 г. и след това"

каза Йенс Марквард, директор на BMW Motorsport.

"Ние работим върху пакет Evo, за да предоставим на нашите състезателни клиентски отбори още по-добра кола. Последните тестове на Lausitzring показаха, че сме направили голяма крачка напред, особено по отношение на управляемостта."

Пакетът Evoе фокусиран върху подобряване на управляемостта, особено за непрофесионални ездачи, чрез разширяване на прозореца за оптимизация и подобряване на издръжливостта на механичните части. За да постигнете това,някои части на машината ще бъдат заменени,докато други ще бъдат модифицирани. Промените между пакета Evo и текущата конфигурация на модела по време на тестовете в Лаузицринг (Германия) в средата на юли бяха обещаващи. Всички модификации подлежат на окончателно одобрение отМеждународната автомобилна федерация (FIA)Ето защоEvo пакетът е допълнителна мярка за подобряване на BMW M6 GT3за клиентски екипи по целия свят.Оперативни разходи, които вече бяха значително намалени в края на сезон 2016 със значителното увеличаване на дълготрайността. Например, двигателят на BMW M6 GT3 не се нуждае от настройка до 15 000 километра, в сравнение с предишните 10 000 километра.

Образ

„Тестването с новия пакет Evo за 2018 г. беше наистина забавно“, казва пилотът на BMW Филип Енг (AUT), който присъства по време на тестовете. „Благодарение на актуализациите, BMW M6 GT3 е значително по-лесно за управление. Също така е по-здрав. Това прави всичко по-малко уморително за пилота. Управляемостта е наистина важен ключ към успеха. Поздравления за инженерите на BMW, които наистина свършиха страхотна работа с Evo.”

Популярна тема