2018 BMW M4 CS ще пристигне в Австралия на страхотна цена

2018 BMW M4 CS ще пристигне в Австралия на страхотна цена
2018 BMW M4 CS ще пристигне в Австралия на страхотна цена
Anonim
Образ

Австралия ще придобие повече пазарен дял от рядкотоBMW M4 CS, но не и без да трябва да плати дължимата цена. В сравнение сM4 GTS или M4 Competition Package,CSще бъде средата по отношение на производителност и цена. Австралийците обаче знаят, че BMW-тата в никакъв случай не са евтини в „земята долу“(прякорът на Австралия), така че началната цена от 211 610 австралийски долара вероятно няма да ги изненада особено. По днешен обменен курс това е приблизително €142 000.

Тъй катоBMW M4 CSще бъдат произведени само в общо 3000 бройки, "разрезът" за Австралия е определен да бъде по-голям от този за GTS или DTM версии.Например, 25 единици от първия бяха планирани за Австралия, докато само 10 GTS бяха планирани преди това. Въпреки това, BMW M4 CS вероятно ще се продава като топъл хляб, след като стигне до континента.

Под капака 3-литровият шестцилиндров двигателразвива 460 к.с. и 600 Nm въртящ момент, числа, които са по средата между тези на Competition Pack и тези на GTS. Той позволява на по-лекия CS да достигне 100 километра в час от място само за 0,1 секунди повече от по-мощния си събрат, което дори не се забелязва, ако трябва да сме честни. Никак няма да е лесно за никого да управлява и двете от тези чудеса със задно задвижване без необходимото внимание и да постигне производителността, заявена от BMW.

Други малки и големи отличителни белези, открити наM4 CSса сиви лети джанти,19-инчови отпред и 20-инчови отзад, с нов олекотен дизайн, направен изключително за CS.Те са включени отMichelin Pilot Sport Cup 2гуми с размери265 / 35R19 отпред и 285 / 30R20 отзадВсички нови специфични за CS компоненти, като напр. преден капак, сенник, приставка на спойлер и заден дифузьор са включени, всички направени от въглеродни влакна и леки като перце, за да поддържат теглото под контрол. Доставките на M4 CS ще започнат по-късно тази година в Австралия и точната дата все още не е потвърдена.

Популярна тема