Видео показва новия Rolls Royce Phantom VIII в целия му блясък

Видео показва новия Rolls Royce Phantom VIII в целия му блясък
Видео показва новия Rolls Royce Phantom VIII в целия му блясък
Anonim
Образ

Не е тайна, че в момента ставаме малко гладни от Phantom. От дебюта на новия Rolls Royce Phantom VIII, осмото поколение на модела датира от почти 100 години. Докато един бърз поглед към Phantom може да не разкрие много разлики между новата кола и тази, която заменя, това е напълно нова кола, която може да ви спре дъха.

Показахме ви снимки, галерии и сравнения за новия Phantom и говорихме за него ad nauseum, но това не е достатъчно, за да покажем правилно какво представлява. За съжаление все още не сме му се възхищавали лично. Въпреки това момчетата от Carfection бяха поканени и бяха любезни да направят няколко видеоклипа.

Сериозно, това видео ви отвежда много близо до новия Phantom, направо в сърцевината на въпроса. Той показва великолепието на колата, почти объркващо, и всички нейни екстериорни детайли. Например, новата решетка Pantheon е преразгледана версия на класическата решетка. Така че, вместо да излиза и да създава впечатлението, че е предназначен да помита селяните от пътя им, сега е идеално консолидиран към каросерията. Наистина е красиво. Талията е по-ниска, а задният край е заострен, което му придава по-сплотен вид от преди.

Образ

Вътрешността обаче е по-добра част. Просто погледнете изработката на кожата, вниманието към детайла и покритията. Rolls Royce винаги е имал най-добрите дървени и метални изделия на пазара. Когато сте в Rolls Royce, вече можете да почувствате, че дървените покрития са направени от човек, който ги рендосва и шлайфа на ръка.Сега обаче Rolls Royce е поръчал на някои художници да създадат някои уникални произведения, които никога не са монтирани в кола. И това позволява на техните клиенти безпрецедентно ниво на персонализиране, тъй като те могат да накарат художник да създаде каквото поискат. Страхотно е.

Образ

Просто погледнете покритието, показано във видеото, неговата екстравагантност и внимание към детайла. Това прави дървото на Mercedes-Maybach да изглежда като комерсиален продукт в сравнение. Гледайте това видео и вижте Phantom отблизо.

Популярна тема