СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА: BMW X7 Concept iPerformance

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА: BMW X7 Concept iPerformance
СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА: BMW X7 Concept iPerformance
Anonim
Образ

Изглежда, че BMW е на път да започне една от най-големите офанзиви в автомобилната история. Едва наскоро баварците обявиха, че ще пуснат дванадесет нови електрически превозни средства до 2025 г. Сега BMW е на път да дебютира с първия от своите стратегически автомобили за бъдещето -BMW X7 Concept iPerformance

BMW изглежда са приели много сериозно факта, че пускат много други висококачествени луксозни автомобили от висок клас. Първо видяхме BMW 8 Series Concept Coupe, кола, която ще се конкурира с Mercedes-Benz S-Class Coupe и вероятно дори с други конкурентни автомобили като Aston Martins. Сега BMW X7 Concept ще бъде лидерът на луксозния SUV в баварската гама и ще се бори с автомобили катоMercedes-Benz GLS-Classи дориRange Rover Autobiography

„Тъй като BMW подхранваше сегмента на спортните превозни средства за активност с първите X5 през 1999 г., всяко следващо X превозно средство пое по нови пътища. BMW X7 продължава традицията: новите модели от най-висок клас от семейството X разшириха предлагането на BMW до луксозните класове и предефинираха концепцията за лукс за марката BMW и извън нея. Той също така въплъщава един от най-важните елементи на нашата корпоративна стратегия НОМЕР ЕДНО >БЪДЕЩЕТО, за да увеличим присъствието си в класа на луксозните автомобили. В допълнение, BMW Concept X7 демонстрира колко перфектно е възможно да се комбинира голям спортен автомобилс електрифицирана трансмисия"Съобщи член на Управителния съвет на BMW AG, който отговаря за продажбите и на марката BMW, Иън Робъртсън.

Що се отнася до дизайна, BMW X7 представлява отклонение от текущото производство, използвано при производствените модели.Интересното е, че изглежда, че прилича на производството, използвано в BMW Серия 8 Concept. Екстериорът е голям, смел и нахален, с чисти линии и впечатляващи характеристики. Двойният му бъбрек е просто огромен, ограден от големи, но ограничени LED светлини.

Образ

BMW се опитва да покаже колко впечатляващ е новият X7 и изглежда, че го прави по начин, който е близък доRolls RoyceНека поговорим за Rolls Royce, защото въпреки смелите и нахални черти, всъщност няма много линии или извивки по каросерията. Това минималистична ситуация ли е?

“Концепцията представя ДНК-то на BMW Sports Activity Vehicle в сегмента на луксозните автомобили. Дизайнът на новото BMW използва само няколко, изключително прецизни линии и доста повърхностна работа, за да вдигне летвата по отношение на присъствие и престиж“, каза Адриан ван Хойдонк, старши вицепрезидент на BMW Design Group.„ BMW Concept X7 iPerformanceдава усещане за лукс и висока класа, благодарение на финото използване на формата и невероятно прецизните детайли.“

В BMW X7 Concept ще забележите много елементи, напомнящи интериора на BMW Серия 8 Concept. Футуристичният волан, iDrive регулаторът, стъкленият скоростен лост и напълно цифровият клъстерен калибър, който изглежда е изтръгнат директно от концептуалната серия 8 или поне вдъхновен от него. Докато екстериорът на X7 Concept е изключително висок, но внушителен, докато екстериорът ни говори за високотехнологичен минимализъм.

Образ

Зад предните пътници, BMW X7 Concept разполага с четири единични седалки, което като цяло го прави шестместен автомобил. Така трите реда седалки са подредени луксозно, което позволява по-голям комфорт, пространство и стил.Очаквайте BMW X7, готово да произведеседемместен автомобил като стандарт, с опция за шест единични седалки, както се намира в Concept.

Досега най-големият BMW SUV, който можеше да бъде закупен, беше X5. С трети ред като опция, X5 никога не е бил седемместен автомобил, тъй като този допълнителен ред седалки става само за много малки деца. Така че е хубаво да се види, че BMW предлага истински триредов SUV, въпреки че в този случай са осигурени само шест места.

Зад предните седалки имаголеми екрани, които предоставят на пътниците на втория ред каквото забавление изберат. Не само могат да гледат развлекателни предавания, но и да ги споделят с други пътници в превозното средство. Това е част от визията на BMW за интегриране на цифрова работа с пътниците със систематаBMW Connected, така че пътниците да могат да се наслаждават на своите персонализирани услуги, музика или дори съдържание.

Образ

Това, което е наистина страхотно е, че пътниците отзад могат да изпратят музиката си към главната система iDrive, за да се възпроизведе от високоговорителите на основната система на автомобила или да изпратят интересна статия или видеоклип до пътниците наблизо. Интерактивна LED хореография през вратите и арматурното табло проследява потока от комуникации между задните екрани и дисплея в предната част на отделението за пътници.

Досега най-вероятно сте забелязали огромниястъклен покрив на X7 ConceptПанорамният стъклен покрив осигурява чист въздух на всички пътници на борда, не само на тези на борда. седнал отпред. Въпреки че е малко вероятно такъв покрив да влезе в производство, ще бъде интересно да се види какъв вид панорамен покрив BMW ще донесе на X7. Ако има някаква обвивка от въглеродни влакна, като тази на Серия 7, е възможно да има достатъчно здрава конструкция на сенника, която може да поеме такъв огромен покрив.Ако е възможно в Tesla Model X, възможно е и тук. Дори и да е малко вероятно.

Образ

Това ново BMW X7 Concept iPerformance също демонстрира plug-in хибридната технология на марката. Можете да видите някои от гнездата за зарядно устройство отпред, калника от страната на водача, гордо представящ това, което е тази кола, наистина хибрид. BMW не разкрива спецификациите на това, което X7 Concept iPerformance има под капака си, но се казва, че имабензинов двигател TwinPower Turbo, съчетан с електрически двигателДокато всички модели на BMW iPerformance използват четири- цилиндров двигател с турбокомпресор, X7 е толкова голям и тежък, че би било изненадващо, ако използваше шестцилиндров турбо, съчетан с електрически мотор.

Ще видим този нов BMW X7 Concept iPerformanceдебют на автомобилното изложение във Франкфурти ще бъдем част от огромно шоу от BMW.Ние сме развълнувани да видим сами и да получим по-добра представа за бъдещето на дизайна, лукса и технологиите на BMW.

Популярна тема