Автомобилното изложение ’ Автомобили във Франкфурт 2017: Първи снимки на живо на BMW i3s

Автомобилното изложение ’ Автомобили във Франкфурт 2017: Първи снимки на живо на BMW i3s
Автомобилното изложение ’ Автомобили във Франкфурт 2017: Първи снимки на живо на BMW i3s
Anonim
Образ

BMW демонстрира своето първоBMW i3s, мощна версия с много по-мощен двигател, по-спортно управление и външен вид, съответстващ на тези качества.i3sе намален с 10 mm, ширината на коловоза е увеличена с 40 mm и е добавен спортен режим, за да можете да се възползвате от промените. От естетическа гледна точка, i3s ясно се различава благодарение на калниците на черните лакирани колела и на специалните 20" широки колела. BMWувеличи мощността на електрическия мотор до 184 к.с. с въртящ момент от 269 Nm.

Колелата са с половин инч по-широки и могат да се предлагат в покритие от супер черен материал без допълнителни разходи. Предните колонина i3s също са в лакирано черно, но тук това е по-фин детайл. Нещо, което допълнително подчертава i3s от визуална гледна точка, са надвесите на предната част на бронята вIce Grey или iBlue от BMWс цветни ивици в Ice Grey или iBlue също под предни врати

Образ

BMW въведе подробни промени вКонтрол на стабилността и Динамичен контрол на сцеплението на BMW i3sЗа първи пътBMW i3 има режим Sporty Новият спортен режим по отношение на контролите за шофиране за динамичен контрол позволява по-директен контрол на волана и реакция на газта. Както при другите актуализации на рестайлинга на i3 2018, са включени новиятiDrive 6.0и услугите наConnectedDrive.По отношение на производителността, BMW твърди, че i3s ще ускорява от 0 до 100 за 6,9 секунди, което е с 0,4 секунди по-бързо от стандартния i3.

BMW i3винаги е бил електрически спортен автомобил с типична BMW динамика до голяма степен във връзка с конфигурацията със задвижване на задните колела. BMW дори избра да подчертае спортното шаси на BMW i3 на пресконференцията в Амстердам на трасе за автокрос. BMW трябва да свърши усилена работа в тази област, но тъй като конкурентите непрекъснато се развиват, се надяваме, че добавянето на BMW i3s ще му помогне да остане конкурентоспособен.

Популярна тема