BMW Concept X7 - първа информация и новини за модела

BMW Concept X7 - първа информация и новини за модела
BMW Concept X7 - първа информация и новини за модела
Anonim
Образ

BMW току-що представи своя най-голям и най-луксозен SUV до момента - X7Както разкриват най-новите модели на BMW - катоСерия 8иZ4 Roadster- X7 беше показан в своята концептуална форма, този път под името на сериятаiPerformanceBMW се опитва да покаже колко впечатляващ новX7е и изглежда го прави по начин, който почти напомня на начина на Rolls Royce с дръзки и смели черти.

Големият триредBMW X7ще бъде един от най-големите автомобили, произвеждани от BMW, и има радиатор със същия размер. Той е висок и височината му се подчертава от много изтънчените му фарове. Лазерните светлини имат дизайн "X"и това е първият модел наBMW Xс идеално кръгли арки на калниците.

ВBMW X7 Conceptще забележите много елементи, напомнящи на кокпита на8 Series Conceptфутуристичен,iDriveуправление, стъкленият скоростен лост и напълно дигиталното табло изглеждат направо извадени от концепцията на Серия 8 или поне вдъхновени от нея. Докато екстериорът на X7 Concept е от най-висока класа, макар и впечатляващ, интериорът е посветен на високотехнологичния минимализъм.

Образ

Зад предната пътническа седалкаBMW X7 Conceptразполага с четири единични седалки, което му дава общо шест места. Ето как е съставен този триредов луксозен автомобил, който позволява по-голям комфорт, пространство и стил.Въпреки това се очаква производството на седемместното BMW X7, с опция за шест отделни седалки, както в Concept. Чифтекраниза пътници, седнали на средните седалки, означава, че пътниците могат да гледат каквото искат, да изпращат това, което гледат в интернет, в друга част на превозното средство, така че другите да им се наслаждават и използвайте пълноценноBMW Connectedуслуги, както може да се направи в други BMW.

Това е кола, пълна с авангардни технологии, повечето от които ще се поберат и в X7, така че да можете да седите вътре с часове, без да я запалите.

Образ

ДокатоBMWвсе още не е разкрила всички подробности за задвижването на X7, което също ще включваTwinPower турбо двигателсвързан с технологията eDrive, но можем да предположим, че ще бъде оборудван с 2-литровияна 740e, който му дава мощност от 322 к.с. и възможност за изминаване на около 30 км / ч използвайки само електрическа енергия.Няма съмнение, че ще се предлагат и други двигатели, включително 3-литров дизел и 4,4-литров V8 битурбо. Поради размера на X7 има и възможност за M Performance вариант, използващ мощнияbiturbo V12наM760Li xDrive

Популярна тема