Автомобилно изложение във Франкфурт 2017: BMW представя Серия 6 Gran Turismo

Съдържание:

Автомобилно изложение във Франкфурт 2017: BMW представя Серия 6 Gran Turismo
Автомобилно изложение във Франкфурт 2017: BMW представя Серия 6 Gran Turismo
Anonim
Образ

Подобреното второ поколениеSeries 6 Gran Turismoкацна днес наАвтомобилното изложение във Франкфуртза най-голямото автомобилно изложение в света ' година. Тази нова серия 6 GT от BMW е базирана на същата модулна архитектура, която е в основата насерия 5, серия 7и предстоящатасерия 8Това означава че използва много леки материали, доколкото е възможно, и че ще включва всички нови технологии, които автомобилите в момента нямат.

Отпред веднага става ясно, че този нов6 Series Gran Turismoсподеля някои познати атрибути сBMW Серия 5И двете решетки и фаровете са почти идентични с тези на Серия 5, с изключение на това, че са малко по-големи.

Интериорът на BMW Серия 6 GT

Там, където автомобилите се различават най-много от Серия 5 е, че GT в крайна сметка заменя това, което заменя в дизайна. Отвътре новата серия 6 GT изглежда много по-спортна и по-агресивна, със своя стил купе и скосен покрив. Изглежда по-красив от 5 Series GT. Можем да кажем, че може би линията не ни вълнува максимално, но във всеки случай този нов GT е кола, която не остава незабелязана.

Образ

Отзад задните светлини изглеждат подобни на новата серия 5, макар и малко по-"подпухнали". Има заден край, който е типичен заBMW Gran Turismoмодел, особено с очакванияактивен заден спойлер.

Докато екстериорът е по-малко популярен, интериорът е също толкова фантастичен, колкото новата серия 5. Използваните материали са богати, дизайнът и ергономията са в движение, а технологията е супер.Също така почти сигурно е автомобил, който е проектиран да побира семейства и багаж, вместо да бъде кокпит на спортен автомобил.

За стандартното6 Series GT, интериорът се предлага стандартно с кожа Dakota, вместо да е по избор, както при повечето BMW. Ватирана кожа Nappa също се предлага в бяло, черно и мока.

Образ

Пускането на пазара трябва да бъде през ноември 2017 г., когато първоначално ще бъде възможно да избирате между три от най-новите поколения двигатели на BMW Group.

Изцяло новотоBMW 640i xDrive Gran Turismoможе да бъде налично в дилърите още през есента.

Популярна тема