Ограниченото издание на мотоциклета M от въглеродни влакна на BMW, представено за истински ентусиасти

Ограниченото издание на мотоциклета M от въглеродни влакна на BMW, представено за истински ентусиасти
Ограниченото издание на мотоциклета M от въглеродни влакна на BMW, представено за истински ентусиасти
Anonim
Образ
Образ

Какво харесваме в най-мощната буква в света ? Начинът, по който автомобилите го носят върху каросерията си, начинът, по който изглежда или безпогрешната мощност, предоставена в зависимост от натиска на десния ви крак? Не можете да сбъркате с нито един от отговорите по-горе, но за тези, които се чувстват по-добре представени от последния, BMW Mима нещо, което се предлага значително по-евтино и от кола. ако, що се отнася до фактора на мощността, той трябва да идва от краката ви .

BMW M Bike в Лимитирана серия от въглеродни влакна е модел с лимитирана серия, който е боядисан в същия цвят като новия BMW M5 F90 Висококачествените карбонови и алуминиеви компоненти подсилват техническото съдържание на най-новата модна специална версия на мотоциклета на BMW, докато ексклузивното Navy Blue Metallic боя завършва и подобрява неговата естетическа елегантност. Въпреки това, за разлика от M5, велосипедът е произведен в ограничено издание за само 500 броя

хидроформованатаалуминиева рамка на BMW M Limited Edition Carbon Bike е комбинирана с друг лек материал: карбон. Вилицата, колчето за седалка и дистанционните елементи са направени от този висококачествен материал. Подобно на автомобила, от който е черпил вдъхновение, двуколесният спортен автомобил подчертава своя уверен характер и разпространява удоволствие сред феновете на BMW M и извън него с отличителната си цветова схема Bay Navy Blue Metallic .

Образ
Образ

Привличащата окото концепция за дизайн е допълнена от висококачествени технически компоненти, като гумите 28 x 2.0 Continental CruiseCONTACT оборудван със "система за безопасност" и Shimano BR-M315 хидравлични дискови спирачки за максимална безопасност. Всеки от 500-те мотоциклета BMW M има значка, която гласи “Limited Edition Carbon”и идва със собствен сертификат. Carbon Limited Edition BMW M Bike се предлага само при избрани дилъри на BMW, започвайки от € 1400. Всички останали модели от гамата велосипеди на BMW и свързаното с тях оборудване могат да бъдат поръчани през портала shop.bmw.com .

Препоръчано: