Ограниченото издание на мотоциклета M от въглеродни влакна на BMW, представено за истински ентусиасти

Ограниченото издание на мотоциклета M от въглеродни влакна на BMW, представено за истински ентусиасти
Ограниченото издание на мотоциклета M от въглеродни влакна на BMW, представено за истински ентусиасти
Anonim
Образ

Какво харесваме внай-мощната буква в света ? Начинът, по който автомобилите го носят върху каросерията си, начинът, по който изглежда или безпогрешната мощност, предоставена в зависимост от натиска на десния ви крак? Не можете да сбъркате с нито един от отговорите по-горе, но за тези, които се чувстват по-добре представени от последния,BMW Mима нещо, което се предлага значително по-евтино и от кола. ако, що се отнася до фактора на мощността, той трябва да идва от краката ви.

BMW M BikeвЛимитирана серия от въглеродни влакнае модел с лимитирана серия, който е боядисан в същия цвят като новияBMW M5 F90 Висококачествените карбонови и алуминиеви компоненти подсилват техническото съдържание на най-новата модна специална версия на мотоциклета на BMW, докато ексклузивнотоNavy Blue Metallicбоя завършва и подобрява неговата естетическа елегантност. Въпреки това, за разлика от M5, велосипедът е произведен в ограничено издание засамо 500 броя

хидроформованатаалуминиева рамка на BMW M Limited Edition Carbon Bike е комбинирана с друг лек материал: карбон. Вилицата, колчето за седалка и дистанционните елементи са направени от този висококачествен материал. Подобно на автомобила, от който е черпил вдъхновение, двуколесният спортен автомобил подчертава своя уверен характер и разпространява удоволствие сред феновете на BMW M и извън него с отличителната си цветова схема Bay Navy Blue Metallic.

Образ

Привличащата окото концепция за дизайн е допълнена от висококачествени технически компоненти, катогумите 28 x 2.0 Continental CruiseCONTACTоборудван със "система за безопасност" иShimano BR-M315 хидравлични дискови спирачкиза максимална безопасност. Всеки от 500-те мотоциклета BMW M има значка, която гласи“Limited Edition Carbon”и идва със собствен сертификат. Carbon Limited Edition BMW M Bike се предлага само при избрани дилъри на BMW, започвайки от € 1400. Всички останали модели от гамата велосипеди на BMW и свързаното с тях оборудване могат да бъдат поръчани през портала shop.bmw.com.

Популярна тема