М отделът на BMW се чувства застрашен от Alfa Romeo

М отделът на BMW се чувства застрашен от Alfa Romeo
М отделът на BMW се чувства застрашен от Alfa Romeo
Anonim
Образ

По време наАвтомобилното изложение във Франкфурт, мениджърът наМ отдела, Франк ван Меле, се разкопча много и сподели много от своите мисли с медиите. По време на пресконференциите си той не се скри от най-трудните въпроси, включително тези за тясната конкуренция вBMW M3иM4 Тези дни. Изненадващо за някои, ван Мееле не спомена съвсем традиционните стари съперници, а вместо това спомена някои сравнително нови имена.

За да бъдем по-точни, ван Мееле като краен случай похвали резултатите, постигнати отAlfa Romeoс неговия моделGiulia Quadrifoglio Verdeкоето според него е по-близко до представянето на BMW M3 от всеки друг на пазара днес.„Разглеждаме много конкурентни машини. Ние гледаме на Cadillac, защото той наистина се представя по-добре благодарение на това, което прави. Разбира се, ние наблюдаваме много Porsche, защото заX5 Mосновният конкурент е Cayenne, а също така наблюдавамеJaguar, защото те също са вървим към по-добра производителност”, каза Ван Мийл.

„В допълнение, Alfa Romeo с новата си Giulia, която от гледна точка на концепцията повече или по-малко напълно следва M3, така че за нас беше наистина интересно да видим докъде са стигнали и трябва кажете, които за мен са създали наистина хубава кола. Ние казваме, че сме най-добрите, трябва да го кажа и аз също съм убеден в това. Но марката, която се доближава най-много до нас в нашата индустрия, когато става дума за динамика на превозното средство, е Alfa, мисля, че те свършиха наистина добра работа“, добави той.

Имайки предвид факта, че в продължение на много години основният съперник наM3беше C63 AMG и че нашият клуб беше допълнен от Audi RS4 или RS5, пълната липса на намеци на тези двама говори много за това как Alfa Romeo, Jaguar или Cadillac са се движили напоследък.Въпреки това, от тук до третирането на тези новодошли като заплахи, ръководителят на отдел М каза, че ги възприема повече като предизвикателства, отколкото като заплахи, предизвикателство, което ще ги принуди да повишат нивото си още повече в бъдеще.

Популярна тема