BMW X2 в камуфлаж е представен на модното шоу в Милано

BMW X2 в камуфлаж е представен на модното шоу в Милано
BMW X2 в камуфлаж е представен на модното шоу в Милано
Anonim
Образ

новото BMW X2все още е далеч от своя пазарен дебют. Въпреки това чисто новотоСпортно купеот семейството на BMW X започва да се проявява в най-благоприятната за него среда – „джунглата на града“. X2 се появи наСедмицата на модата, проведена в Милано от 20 до 25 септември, облечен в перфектно облекло за повода.

Атлетичният силует на новотоBMW X2се открояваше в ефектния камуфлаж, с нюанси на жълто, сиво и черно, подчертаващи неговите спортни и елегантни качества. Необичайният дизайн е базиран на дигитален модел и изразява иновативния дух на BMW Group към бъдещето.

Следователно не е изненадващо, ченовото BMW X2с дигитален камуфлаж е център на внимание в най-характерните и модерни места в Милано. Това издание предложи добра възможност да видите от първа ръка новия поглед върху дизайна на BMW X, насочен към тези млади хора, които са общителни и активни.

Образ

Можете да я последвате в Instagram и Facebook и кой знае дали не сте я срещали „лично“и не сте я снимали в най-„актуалните“райони на Милано.

Първоначално представен в концептуална форма на2016 Paris Auto Show, X2 ще пристигне през 2018 г. под формата наX2 sDrive 28i задвижване на предните колела и xDrive 28i задвижване на всички колела.И двата ще бъдат задвижвани от същия 2-литров редови четирицилиндров турбо двигател, който задвижва сестра X1.

Четирицилиндровите двигатели са разработени за задвижване на всички колела в случая на X2 xDrive, но в допълнение към това моделите sDrive ще приематзадвижване на предните колела.

Популярна тема