SPY: BMW X3 M заснет почти без “ воали”

Съдържание:

SPY: BMW X3 M заснет почти без “ воали”
SPY: BMW X3 M заснет почти без “ воали”
Anonim
Образ

Още от дебюта на оригиналаBMW X5 M, ентусиастите искаха пускането наX3 MНеговите малки размери, ниска височина на возене и лесното управление прави X3 по-подходящ за буквата M от X5. Въпреки това, в течение на две поколения, X3 винаги е избягвал да предлага правилен M вариант. Досега. Въпреки че новият X3 все още не е наличен в момента, баварцитевече работят върху модел M, който изглежда практически готов за производство. В тези нови шпионирани снимки можем да видимBMW X3 M, което се движи по известната писта Нюрбургринг.

Пристигнал в своетотрето поколение,BMW X3най-накрая ще има своя M вариант.Въпреки че ще трябва да почакаме известно време, изглежда, че BMW са избрали точния момент за такъв автомобил. Това новоBMW X3вероятно ще се окаже най-доброто с по-добра настройка на шасито от създаденото досега за M.

BMW X3 M на тези снимки изглежда съвсем готово да влезе в производство на поточни линии, тъй като е много малко камуфлажно. Единственият камуфлаж на колата изглежда е там, за да скрие как ще изглежда задната броня. Освен това е доста очевидно, че това е X3 M. Ауспухите с четири изпускателни отвора, големите колела и онзи ядосан въздух разкриват, че всичките му корени принадлежат към отдел M.

BMW X3 M40i

Под капака се говори, че имадвигател S55, подобен на този наBMW M3 и M4Може да бъде очаква се, че има около 450 к.с., което е малко по-високо от пакетаCompetition на M3 / M4 Въпреки че ще има същата мощност като BMW M3, X3 M ще тежи малко повече. Малкото допълнително тегло ще бъде компенсирано от задвижването на четирите колела, така че може да се предположи, че ще бъде толкова бърз, колкото M3 (поне при ускорение).

Образ

Също така смятаме, че новото BMW X3 има доста спортен стил. Новият X3 M40i е най-добрият от естетическа гледна точка сред групата X3, дори и да не е толкова агресивен, колкото ще бъде новото BMW X3 M. Това ще бъде хубав мощен SUV и също така забавно за шофиране.

Популярна тема