SPY: BMW X3 M заснет почти без “ воали”

Съдържание:

SPY: BMW X3 M заснет почти без “ воали”
SPY: BMW X3 M заснет почти без “ воали”
Anonim
Образ
Образ

Още от дебюта на оригинала BMW X5 M , ентусиастите искаха пускането на X3 M Неговите малки размери, ниска височина на возене и лесното управление прави X3 по-подходящ за буквата M от X5. Въпреки това, в течение на две поколения, X3 винаги е избягвал да предлага правилен M вариант. Досега. Въпреки че новият X3 все още не е наличен в момента, баварците вече работят върху модел M , който изглежда практически готов за производство. В тези нови шпионирани снимки можем да видим BMW X3 M, което се движи по известната писта Нюрбургринг.

Пристигнал в своето трето поколение,BMW X3 най-накрая ще има своя M вариант. Въпреки че ще трябва да почакаме известно време, изглежда, че BMW са избрали точния момент за такъв автомобил. Това ново BMW X3вероятно ще се окаже най-доброто с по-добра настройка на шасито от създаденото досега за M.

BMW X3 M на тези снимки изглежда съвсем готово да влезе в производство на поточни линии, тъй като е много малко камуфлажно. Единственият камуфлаж на колата изглежда е там, за да скрие как ще изглежда задната броня. Освен това е доста очевидно, че това е X3 M. Ауспухите с четири изпускателни отвора, големите колела и онзи ядосан въздух разкриват, че всичките му корени принадлежат към отдел M.

BMW X3 M40i

Под капака се говори, че има двигател S55 , подобен на този на BMW M3 и M4 Може да бъде очаква се, че има около 450 к.с., което е малко по-високо от пакета Competition на M3 / M4 Въпреки че ще има същата мощност като BMW M3, X3 M ще тежи малко повече. Малкото допълнително тегло ще бъде компенсирано от задвижването на четирите колела, така че може да се предположи, че ще бъде толкова бърз, колкото M3 (поне при ускорение).

Образ
Образ

Също така смятаме, че новото BMW X3 има доста спортен стил. Новият X3 M40i е най-добрият от естетическа гледна точка сред групата X3, дори и да не е толкова агресивен, колкото ще бъде новото BMW X3 M. Това ще бъде хубав мощен SUV и също така забавно за шофиране.

Препоръчано: