Ще успее ли BMW X2 да се хареса на феновете на марката?

Ще успее ли BMW X2 да се хареса на феновете на марката?
Ще успее ли BMW X2 да се хареса на феновете на марката?
Anonim
Образ

КогатоBMWпредстави своятаUKL платформас2 Series Active TourerиX1, феновете не приеха новината много добре. Пуристите на BMW не приеха любимата им марка да премине към предно задвижване. BMW беше една от малкото марки, които дълго време настояваха за автомобили със задно задвижване, за сметка на други марки. Но сега BMW най-накрая промени курса на своите по-малко луксозни автомобили, за да се изправи срещу автомобила с предно предаване.

ОттогаваBMW X1промени мнението на мнозина, които се съмняваха в избора, благодарение на своята забележителна динамика на шофиране и допълнителна практичност.Във всеки случай все още остават много недоброжелатели. Дали предстоящото пускане наBMW X2ще убеди толкова много колебливи в платформата на BMW: UKL?

Образ

ВъншноBMW X2ще има по-елегантен, по-спортен и динамичен вид от X1. Той ще има по-хечбек пропорции и по-агресивна предница, като също ще бъде снижен, но вероятно и по-широк. Следователно със сигурност ще бъде по-спортната кола от двете. Въпреки че тези намалени размери ще доведат до намалено вътрешно пространство и товарен капацитет, това е цената, която трябва да платите, за да получите по-спортен стил. Ако предпочитате повече удобство, купете X1.

Популярна тема