Новите изображения на BMW X7: почти окончателни или все още “ концепция”?

Новите изображения на BMW X7: почти окончателни или все още “ концепция”?
Новите изображения на BMW X7: почти окончателни или все още “ концепция”?
Anonim
Образ

След дебюта наконцепцията на BMW X7, реакциите бяха много смесени и смесени. Някои фенове харесаха величествения, егоцентричен и екстравагантен вид, докато други го намериха за ужасен. Може да се каже, че колата е създала две наистина различни страни, така че феновете са донякъде съмнителни относно това, което колата може да се окаже в производство. В тованово изобразяване, можем да разгледаме X7 Concept, по-подобен на серийно производство на автомобил, въпреки че все още изглежда твърде "концептуален".

Цялостните форми на SUV са по-малко преувеличени от оригиналаконцепцияи приличат повече на сериен автомобил.Но огромните решетки и предната броня все още изглеждат много като концепцията. Проблемът е, че гигантските вертикални решетки са това, което най-малко са харесали феновете.

Така или иначе, фаровете му изглеждат донякъде за серийно производство, тъй като изглеждат направо от серия 7, но не изглеждат толкова добре на този огромен нос. Има нужда от по-масивни фарове, подобни на това, което ще видите на новияX3Така че се надяваме, че това е посоката на BMW, тъй като7 серия фарове не са точно най-доброто.

Образ

Малко сме разтревожени за товаBMW X7, защото е първото по рода си и това е първият опит на BMW за SUV с три реда пътници и ще стане новият справка за това, което се отнася до лукса за баварската къща. Така че BMW наистина трябва да удари целта, особено предвид качеството на конкуренцията.Mercedes-BenzGLS classможе да е на няколко години, но все още е отлично превозно средство, аRange Rover Autobiographyе просто превъзходно. Така че за BMW X7 това ще бъде малко като скок в празнотата.

Също така се надяваме, че BMW ще промени предницата на X7 поради производствени причини, тъй като концепцията е твърде пресилена. Рендерът доказва това, като се има предвид, че колосалните решетки изглеждат направо странно на сериен автомобил.

Популярна тема