Кои са 10-те най-добри коли със задно предаване за 2017 г.?

Кои са 10-те най-добри коли със задно предаване за 2017 г.?
Кои са 10-те най-добри коли със задно предаване за 2017 г.?
Anonim
Образ

Двигател отпред, ръчна скоростна кутия в средата и задвижване на задните колела. Ето я рецептата за перфектен спортен автомобил. Ето как Богът на колите е разбирал спортните коли. Така трябва да бъдат. В интерес на истината има много страхотни коли с вариации на тази рецепта, някои с двигател, поставен в центъра или задвижване на задните и/или предни колела или дори на всичките 4 колела. Във всеки случай, оригиналната стара рецепта винаги остава най-добрата.

Шофирането със задно задвижване винаги е най-добрата основа за забавление на всеки тип превозно средство. Въпреки това автомобилите със задно предаване са умираща тенденция в днешния свят.За това Auto Express реши да почете останалите няколко ссписък с десетте най-добри автомобила със задно задвижване на пазара.

Има двеBMW, които попадат в този списък. Едното вероятно няма да ви изненада, но другото може. Ако си мислите заBMW M2, тогава спрете, защото не е в списъка. На девето място намирамеBMW M4 Competition Package, който може да победи самоMercedes AMG C63 S CoupeИ засега няма изненада,M4 Competition Packageе едно от най-смешните купета, които можете да закупите. Той е много бърз, рационализиран и гъвкав, като същевременно остава сравнително достъпен. Въпреки че купе на стойност над 80 000 евро не е съвсем достъпно, не е толкова лошо предвид днешния пазар и представянето, което предлага.

Образ

Второто BMW в списъка е на седмо място, така че няма BMW на върха на класацията.Както и да е, изненадващото е, че говорим заBMW серия 5Не само серия 5 победи BMW M4 и AMG C63, но и по-малкия и по-лекJaguar XEВъпреки че Auto Express не обяснява подробно защо Серия 5 побеждава най-бързата и забавна конкуренция, можем да рискуваме да гадаем. Докато другите коли са по-забележителни и забавни,Серия 5 доставя тръпката от задвижване на задните колела,, като същевременно остава в ежедневния лукс.Не тя може да бъде забавна само на планински път, пълен със завои, но тя може да бъде и спокойна и луксозна в обикновените дни. Така че това е един вид универсална кола.

Хвалбите за BMW обаче спират до тук. Никой друг баварец не може да отиде по-високо в този списък. Предполагам, че се чудитекой ще бъде на върха на тазикласация и ако е така, ще ви уведомим. Най-добрата кола със задно задвижване според Auto Express е… (барабанно дрънкане)…Mazda MX-5 Всъщност е трудно да се възрази. MX-5 е кола с изключително управление, кола, която връща забавлението, което старите спортни автомобили дават, и също така е невероятно достъпна като цена. Малко любопитство: инженерите на Mazda взехаBMW Серия 3 E36за сравнение, докато разработваха този Maxda MX-5. Така че в известен смисъл това е победа за BMW, нали? Поне половин печалба …

И вие сте съгласни?

Гласувайте за любимото си задно задвижване внашата анкета

Популярна тема