BMW X2, BMW i8 Roadster и много други иновации, представени на частно събитие

BMW X2, BMW i8 Roadster и много други иновации, представени на частно събитие
BMW X2, BMW i8 Roadster и много други иновации, представени на частно събитие
Anonim
Образ

Един от читателите на BMWblog беше поканен миналия уикенд на ексклузивно частно събитие, организирано отBMW BeLux, къдетоBMWпредлага на клиентите привилегията да откриете някои от бъдещите модели. Сред тези изключителни модели бяха новиятBMW X2 SUVиi8 Roadster, като и двата автомобила ще бъдат представени тази есен.

Ето обобщение на това, което сте видели:

  • BMW X3с М пакет и 21'' джанти
  • BMW X2(световна премиера), което изглежда наистина страхотно и интересно! Логотата на страничната стена работят много добре, както са използвани на BMW от миналото.Цветът беше жълт, подобен на този наBMW M3, макар и не съвсем. Много спортен, с хубави линии. Ще бъде представен през януари 2018 г.
  • BMW 6 Series GTс M пакет
  • BMW 6 Series GC, 5 Series Sedan, X5с M пакет, почти всички черни с изключение на джантите. Предлага се в ограничено издание Frozen Black и Frozen Grey
  • BMW M3"стандарт";M4 CSс много карбон (също на покрива и отвътре), супер леки алуминиеви джанти и OLED задни светлини. Ако се разбира правилно, ще бъдат произведени само 10. Моделът, който видяхме, беше в Ещорил. BMWX2, BMW X5и в центъра новотоBMW M5само в червено 100, въпреки че не сме сигурни, че ще го видим на последно. в реалния свят.
  • BMW i8 myth edition. Пет i8 в уникални цветове. Ще има само 5 в света; Показани са 4, единият вече е продаден. Ако си спомняме правилно, цветовете бяха: British Racing Green, Frozen Silver, Carbon Black
Образ

И накрая:i8 Roadster ! Mamma mia, каква гледка. Очевидно няма задна седалка, вместо това е заменена от прибиращ се покрив, който се сгъва (той е платнен) и се затваря за 14 секунди до скорост от 60 км/ч. Цветът му беше електрическа мед. Той има два пъти повече батерии от i8 и следователно автономността е подобрена още повече. За съжаление няма налични повече подробности.

Популярна тема